google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πολιτικές εξελίξεις 2015-2018: Η στροφή της Ελληνικής κυβέρνησης προς την Ρωσία - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Πολιτικές εξελίξεις 2015-2018: Η στροφή της Ελληνικής κυβέρνησης προς την Ρωσία

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Άραγε γιατί ποτέ η Ελλάδα δεν έχει στραφεί προς την Ρωσία ή οποία σημειωτέον είναι και ομόδοξη; Μήπως ήρθε η ώρα;
«Μη φοβάσαι την αλλαγή. Μπορεί να καταλήξεις να χάσεις κάτι καλό, αλλά πιθανόν στο τέλος θα κερδίσεις κάτι καλύτερο»

Η Νέα κυβέρνηση Τσίπρα ορκίσθηκε!  Συγχρόνως, η διαφοροποίηση της κυβέρνησης Τσίπρα από την ανακοίνωση της ΕΕ για κυρώσεις στις Ρωσία δύο μέρες μετά την εκλογή της, στις 27 Ιανουαρίου, με τον νεοεκλεγέντα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει «Δεν μας ρωτήσατε για τις κυρώσεις κατά της Μόσχας – Τις απορρίπτουμε» σχετικά με την «αλλαγή στρατοπέδου» της νέας κυβέρνησης και της "στροφής" της χώρας μας προς την Ρωσία.

Στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας (Μεταπολίτευσης) συγκρινόμενο με τον ετήσιό της (ANNUAL) διακρίνουμε πως ο υποθετικός πλανήτης της Uranian Astrology, o KRONOS, μιλά για σταδιακές αλλαγές που γίνονται υπό τη μορφή μαθημάτων, σηματοδοτώντας αλλαγή ισχυρών συμμαχιών. Μπορούν αυτές οι αλλαγές να πραγματοποιηθούν εδώ και τώρα;

Tο μείζον αυτό ερώτημα θα απαντηθεί στο παρόν άρθρο μαζί όμως με το αστρολογικό «γιατί»! Αυτό θα γίνει διότι πρέπει το αναγνωστικό κοινό να ενημερώνεται όσο γίνεται πιο επαρκώς με βάση τους αστρολογικούς δείκτες και όχι με ερμηνείες κατά το δοκούν. Η μεθοδολογία που ακολουθείται είναι οι αστρολογικές συναστρίες μεταξύ Πούτιν-Τσίπρα μα και μεταξύ Ελλάδας –Ρωσίας.

Έχει αναρωτηθεί άραγε κανείς γιατί ποτέ η Ελλάδα δεν έχει στραφεί προς την Ρωσία ή οποία σημειωτέον είναι και ομόδοξη;

Μια μικρή ιστορική αναδρομή: Η Ρωσία την περίοδο από το 1760 και μετά ανέθρεψε και είχε στις τάξεις της αρκετούς Έλληνες (Αφοί Υψηλάντη, Τσακάλωφ, Ιωάννης Καποδίστριας) οι οποίοι έπαιξαν τεράστιο ρόλο κατά την περίοδο της επαναστάσεως εναντίων των Τούρκων, όσο και κατά την προσπάθεια ανοικοδόμησης του ελληνικού κράτους. Ας μην ξεχνάμε πως η απογείωση της Ελληνικής Ναυτιλίας έγινε με την συνθήκη του Κιουτσούκ Καϊναρτζή που επέβαλλαν οι Ρώσοι στους Τούρκους αλλά και με την υποστήριξή τους στην Ναυμαχία του Ναβαρίνου έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στους Τούρκους. Από την άλλη, η επιχείρηση επίθεσης του Χίτλερ στην Ρωσία απέτυχε αφού καθυστέρησε κατά 4 μήνες η έναρξή της, μη μπορώντας να μας κάνει καλά ο Χίτλερ με τα Waffen SS. Επίσης, ο Καποδίστριας ήταν Υπουργός του Τσάρου και παράτησε τα πλούτη και τα «οφίτσια» για να έλθει εδώ και να «φύγει» πριν την ώρα του. Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο φάκελος της δολοφονίας του Καποδίστρια παραμένει ερμητικά κλειστός πέρα των 150 ετών.

Το momentum: Η Ρωσία ως γνωστόν δεν έχει εγείρει θέμα Γερμανικών αποζημιώσεων (μέχρι στιγμής). Με δημοσιεύματά της η εφημερίδα «Ρια Νοβόστι» αναφέρει πως ήδη έχει ενεργοποιηθεί μια ομάδα εργασίας για να εκπονήσουν ένα σχέδιο για τις Γερμανικές αποζημιώσεις και για το πόσα δις ευρώ χρωστά η Γερμανία στην πρώην ΕΣΣΔ. Και ο Πούτιν με τον ισχυρό Ωροσκόπο στον σκληρό Σκορπιό και τον κυβερνήτη αυτού, τον επιβλητικό Πλούτωνα, υπερυψωμένο στον 10ο οίκο (εξουσία, κυριαρχία) σε θετική όψη με τον Άρη του (ενέργειες) στον Τοξότη (αναφορικά με το εξωτερικό) δεν είναι κανένα παιδάκι να του κουνά το δάχτυλο ο Σόιμπλε...

Η στιγμή της αλήθειας: Κάθε αρχή και δύσκολη. Αυτή την περίοδο, η Ελληνική κυβέρνηση μοιάζει «αφιονισμένη» και δείχνει να μην υπολογίζει το «εξωτερικό κόστος». Και αυτό γιατί, στον χάρτη της ορκωμοσίας της κυβέρνησης, ο Ήλιος, κυβερνήτης του Ωροσκόπου (στον πύρινο και δυνατό Λέοντα), είναι στον 6ο οίκο (η κυβέρνηση που νοιάζεται για τον λαό, για τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα), στον Υδροχόο (κάνοντας αλλαγές) στην 7η μοίρα ( Ζυγός – σε συμμαχίες) σε τρίγωνο (για το καλό) με τον Βόρειο Δεσμό (του κόσμου) στον 2ο οίκο (σχετικά με οικονομικά αιτήματα). Συγχρόνως, ο πλανήτης των αλλαγών, ο Ουρανός είναι στον 9ο οίκο (το εξωτερικό) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω του 4ου (αντιπολίτευση) δείχνει την ανανεωτική διάθεση της κυβέρνησης για αλλαγές στρατηγικής με τόλμη σε σχέση με το εξωτερικό «ξεριζώνοντας» παραδοσιακά πολιτικά τζάκια και φατρίες και αποκαθηλώνοντας πολιτικά πρόσωπα από το χώρο της αντιπολίτευσης. Τέλος, ο Δίας στον 1ο οίκο σε τρίγωνο με τον Ουρανό τονίζει μια αλλαγή «πλεύσης» σε θέματα εξωτερικής πολιτικής αφού ο Ουρανός είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου (οι άλλοι) στον 9ο οίκο(σχέσεις με το εξωτερικό) στον άφοβο και ορμητικό Κριό (με εκκωφαντικό τρόπο).

ΕΛΛΑΣ-ΡΩΣΙΑ συναστρία: Καταρχήν θα δουλέψουμε με τους νέους χάρτες των δυο κρατών δηλαδή της Μεταπολίτευσης για την Ελλάδα και αυτόν του 1990, όπου επανιδρύθηκε η Ρωσική Δημοκρατία μετά από ένα μπαράζ αποσχίσεων και ανεξαρτητοποιήσεων. Το πρώτο που είναι ασφαλώς εντυπωσιακό είναι ότι το Μεσουράνημα της Ελλάδας (εξουσία) είναι εντός του 7ου οίκου (σύμμαχοι ή φανεροί εχθροί) της Ρωσίας δείχνοντας ότι η εκάστοτε κυβέρνηση αποφασίζει αν θα συμμαχήσει ή όχι με τη Ρωσία δηλαδή ότι η συμμαχία δεν είναι δεδομένη. Αλλά και το ότι ο Ωροσκόπος της χώρας μας είναι σε σύνοδο με τον Δία της Ρωσίας που δείχνει πως η χώρα μας μπορεί να δεχτεί ευεργεσία. Στα αρνητικά ασφαλώς πρέπει να προσμετρηθεί το ότι η Σελήνη και ο Πλούτωνας της χώρας μας είναι σε αντίθεση με τον Άρη της Ρωσίας πράγμα που σημαίνει πως οι σχέσεις μπορούν να περάσουν από έντονες διακυμάνσεις. Στον προοδευμένο χάρτη της Ρωσίας διαφαίνεται ότι την περίοδο 2016-2018 μια στροφή 180ο προς την ομόδοξη Ρωσία, τόσο μέσω του Δία (υλική κι ηθική υποστήριξη) όσο και μέσω του Πλούτωνα (εμμονή) που θα συναντήσουν τον Πλούτωνα και την Σελήνη της Ελλάδας! Παράλληλα, για να ενισχύσω την επιχειρηματολογία μου, οι διελαύνοντες Κρόνος και Ποσειδώνας αντίστοιχα θα περάσουν από τον Ουρανό των ΗΠΑ (8ο και 55' των Διδύμων) που βγάζει απότομη διάσπαση και παράλληλα βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Kronos της Ελλάδας που δείχνει διπλωματική απόσχιση, αποτράβηγμα. Όλα αυτά εντός της διετίας 2016-2018.

Η «συμμαχία» Βλαδίμηρου – Αλέξη: Ο Ωροσκόπος του νυν Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, πέφτει εντός του 8ου οίκου (δάνεια, χρηματοδοτήσεις) του Β. Πούτιν κάνοντας όψη τριγώνου με τον Ήλιο του ισχυρού άντρα της Ρωσίας, ο οποίος Ήλιος, εξουσιάζει τον 10ο οίκο του (δύναμη, ισχύς, επιρροή) που δείχνει οικονομική υποστήριξη αλλά και την εγγύηση δύναμης που είναι άμεσα συνυφασμένη με το όνομα «Βλαδίμηρος Πούτιν».
Το Μεσουράνημα του Αλέξη Τσίπρα είναι σε όψη συνόδου με τον Βόρειο Δεσμό του Ρώσου προέδρου αλλά και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, τον Κρόνο κα τον Ποσειδώνα του, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να ελπίζει σε μια γενικότερη υποστήριξη. Αξίζει να σημειωθεί, η επαναστατική σύνοδος στη συναστρία τους μεταξύ του Ερμή (λόγια, γραπτά, επαφές) του Τσίπρα με τον Ουρανό (ανατροπή, αλλαγή) του Πούτιν. Λέτε κάποια «κοινή» απόφασή τους να τινάξει την Ευρώπη στον αέρα; Πολύ πιθανόν! Αυτό που «φοβίζει» είναι η Σελήνη και το Μεσουράνημα του Τσίπρα σε δυσμενείς όψεις με τον Πλούτωνα του Πούτιν που δηλώνει πως ο Ρώσος πρόεδρος θα θελήσει - απαιτήσει μια εμφανή υποστήριξη προς το πρόσωπο του δημιουργώντας μείζον θέμα στον Τσίπρα και αναγκάζοντάς τον να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση. Τέλος, στη συναστρία τους δεσπόζει η αστρολογική εξίσωση ASC=KRONOS= ASC/ΟΥΡΑΝΟΣ=ΑΡΗΣ/KRONOS που σημαίνει «αντίδραση και αλλαγή σε καιρό προσπάθειας επιβολής καταστάσεων».

Πούτιν- Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Καταρχήν τολμώ να γράψω πως στην παρούσα κυβέρνηση υπάρχουν φιλορώσοι αλλά κυρίως υπάρχουν «φυτευτοί» Αμερικανόνοφιλοι. Αυτό προκύπτει διότι στο αστρολογικό ερώτημα που τίθεται επί του χάρτου της ορκωμοσίας της Νέας Κυβέρνησης Τσίπρα (27/01/2015, ώρα 18:13:13) εάν υπάρχει δάκτυλος ξένων δυνάμεων εντός της κυβέρνησης μέσω «κατασκόπου ή φίλου μιας ξένης χώρας» μέσω της εξίσωσης Hades/Kronos=Βόρειος Δεσμός πέφτει πάνω σε αυτή ο Ερμής της κυβέρνησης και σχηματίζει τις εξισώσεις Ωροσκόπος /Σελήνη = Cupido/Hades και όλο μαζί αυτό ερμηνεύεται: Υπάρχει άνθρωπος εντός της κυβέρνησης που παλεύει για την πραγμάτωση μιας ιδέας και η «αναφορά» δίνεται σε γυναίκα και συγχρόνως (επειδή πάνω στον Ερμή της κυβέρνησης πέφτει το μεσοδιάστημα Αφροδίτη – Ποσειδώνας των ΗΠΑ), δείχνοντας υπόγειες συνεργασίες. Το τρίγωνο του Ηλίου του Πούτιν με τον Ερμή της κυβέρνησης δείχνει ότι ασφαλώς και το γνωρίζει και με τον Πλούτωνά του να ενεργοποιεί την αντίθεση Ερμή – Δία αποσκοπεί να δώσει καίριο κτύπημα στην αντίπαλη δύναμη.

«Τα ζόρια που θα φάει» η Γερμανία: Κοιτώντας κάποιος τη συναστρία Γερμανίας και Αλέξη Τσίπρα μπορεί να καταλάβει πως υπάρχει κάποιο «καρμικό προηγούμενο» αφού ο Ήλιος του νυν Έλληνα πρωθυπουργού είναι σε όψη συνόδου με το Νότιο Δεσμό της Γερμανίας που δείχνει «χρέη» από προηγούμενη ζωή. Ο Δίας του Αλέξη Τσίπρα είναι στον 8ο οίκο της Γερμανίας και σε σύνοδο με τη Σελήνη της που δείχνει πως για οικονομικά ζητήματα μπορεί να «κερδίσει» το λαό της. Ο Ωροσκόπος του Αλέξη Τσίπρα είναι σε σύνοδο με τον Άρη της Γερμανίας που δείχνει ότι αργά ή γρήγορα η ρήξη θα είναι αναπόφευκτη. Ο άξονας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ΗΛΙΟΣ/KRONOS συναντά τα μεσοδιαστήματα Βόρειος Δεσμός/Hades = ΗΛΙΟΣ/ΟΥΡΑΝΟΣ της Γερμανίας που μας μιλάει για βρώμικο πόλεμο και ανατροπές που θα κάνουν την Γερμανία να χάσει συμμαχίες! Έτσι διαφαίνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι για την Γερμανία αυτό που λένε οι Αμερικάνοι "pain in the a@@@".

Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα πως η επιβεβλημένη στροφή μας προς τη Ρωσία δεν είναι κάτι που άπτεται της ανθρώπινης βούλησης, αλλά είναι θέμα πλανητικής επιβολής η οποία θα πραγματοποιηθεί έτσι και αλλιώς εντός της διετίας 2016-2018. Το θέμα είναι πως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και κυρίως μανιασμένοι.



 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις