google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ονειροκρίτης - Τι σημαίνει αν δεις δόντια στο όνειρό σου - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ονειροκρίτης - Τι σημαίνει αν δεις δόντια στο όνειρό σου

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Συνήθως, τα όνειρα όπου βλέπει κανείς δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα.
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι ...προμήνυμα αποτυχίας. Αν δείτε γιατρό να σας βγάζει δόντι, σημαίνει ασθένεια ίσως και θανατηφόρα. Το να δείτε ότι τα σφραγίζετε είναι ενδεικτικό ότι σύντομα θα βρείτε χαμένα αντικείμενα.
Αν δείτε ότι καθαρίζετε τα δόντια σας, προμηνύονται αγώνες για να μπορέσετε να διατηρήσετε την περιουσία σας. Αν δείτε ότι σας φτιάχνουν μασέλες, σημαίνει ότι πολλά βάρη θα πέσουν επάνω σας και θα τ’ αντιμετωπίσετε με μεγάλη δυσκολία. Αν χάσατε δόντια με οποιοδήποτε τρόπο, σημαίνει ξαφνική κακοτυχία στις επιχειρήσεις και στις ιδιωτικές και οικογενειακές υποθέσεις σας.
Αν δείτε ότι εξετάζετε τα δόντια σας, είναι μια προειδοποίηση ότι σας περιτριγυρίζουν εχθροί. Αν ονειρευτείτε πως φτύνετε δόντια, προμηνύεται αρρώστια δική σας, ή της οικογένειας σας.
Ένα από τα πιο δυσοίωνα όνειρα είναι να δει κανείς δόντια κακό-φτιαγμένα. Γι’ αυτόν που θα δει ένα τέτοιο όνειρο προμηνύονται πολλές κακοτυχίες: απώλεια περιουσίας, αποτυχία σε προσπάθειες, κακή υγεία, εκνευρισμοί και νευρικές διαταραχές ακόμα και γι’ αυτούς που διαθέτουν γερό νευρικό σύστημα.
Αν ονειρευτείτε ότι θαυμάζατε τα δόντια σας για τη συμμετρία και τη λευκότητα τους, προμηνύονται ευχάριστες απασχολήσεις, ευτυχία και ευχαρίστηση μετά την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Τα γερά και άσπρα δόντια σημαίνουν ευτυχία και χαρά. Τα μαυρισμένα και κιτρινιάρικα, στενοχώριες. Αν δεις να πέφτουν τα δόντια σου, περίμενε πολλές συμφορές ή και τον θάνατο συγγενικού σου προσώπου. Το στόμα που δεν έχει καθόλου δόντια, σημαίνει στενοχώρια και δυστυχία. Αν δεις να φυτρώνουν δόντια, περίμενε εγκυμοσύνη. Αν είσαι ελεύθερη, γάμο. Αν βλέπεις πως στο στόμα σου έχεις χρυσά δόντια, περίμενε μεγάλη ευτυχία και γαλήνη στο σπίτι σου και πολλά κέρδη από τις δουλειές σου.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις