google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαρτίου - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαρτίου

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Μάρτιος του 2015 είναι ο συμπαντικός μήνας 2

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Μάρτιος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 2 - κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα: αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (2), 12+2=14. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+4=5. Το 5 είναι ο προσωπικός σου μήνας για το Μάρτιο.

Για τον μήνα Μάρτιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1
Η αλλαγή όλων αυτών που δεν σε εκφράζουν είναι προ των πυλών. Γύρνα την πλάτη σε ό,τι σε πιέζει και κάνε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις με γνώμονα τις πραγματικές σου επιδιώξεις.
Επαγγελματικά: Άλλο είναι να έχει κανείς έξυπνες ιδέες και άλλο να τις μετουσιώσει σε πράξεις. Αν και η αποδοτικότητα σου βρίσκεται στο ζενίθ, η υπεραισιοδοξία σε οδηγεί σε λάθη.
Οικονομικά: Φρόντισε να πάρεις συνετές αποφάσεις γιατί ο αντίκτυπός τους θα είναι μακροπρόθεσμος.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση μην επιτρέπεις σε τρίτους να χώνουν τη μύτη τους στα προσωπικά σου. Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία σου ανοίγει καινούργιους ορίζοντες σε διάφορα επίπεδα.



Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2
Βασίσου στο διάλογο για να ξεπεράσεις ό,τι σε ενοχλεί και μην το βάζεις στα πόδια. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο αν δεν το πεις, αρκεί βέβαια να ξέρεις τι πραγματικά θέλεις.
Επαγγελματικά: Στον εργασιακό τομέα η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να επαναπαυτείς στις δάφνες σου. Συνέχισε τις προσπάθειες.
Οικονομικά: Τα αποτελέσματα των συνετών κινήσε'ων σου είναι πλέον ορατά.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση αφιέρωσε χρόνο στο σύντροφο σου και απόλαυσε την τρυφερότητα που σου δείχνει. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια φιλική σχέση αφήνει υπονοούμενα και περιμένει από σένα την πρώτη κίνηση.



Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα κύρους σου ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες και σε μυούν σε καινούργιους τρόπους σκέψης. Η ευφυΐα και η διπλωματία σου δεν περνάνε απαρατήρητες.
Επαγγελματικά: Οι ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα σε πολιορκούν στενά ν' αναλάβεις καινούργιες ευθύνες. Όσο κι αν αυτό σε κολακεύει έλεγξε τον παρορμητισμό σου πριν ενδώσεις.
Οικονομικά: Εστιάσου σε ό,τι μπορεί να προωθήσει τους στόχους και ν' αυξήσει τα έσοδα σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση η ανάγκη σου για προσωπικό χώρο και περισσότερο ελεύθερο χρόνο δημιουργούν ένταση και ανασφάλεια. Αν είσαι μόνος/η, οι νέες γνωριμίες θα αποδειχτούν πυροτέχνημα.



Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4
Τώρα που ξεκαθάρισε το τοπίο μεθόδευσε καλύτερα τα επόμενα βήματα σου. Αναδιοργάνωσε το πρόγραμμα σου ώστε να εξασφαλίσεις ελεύθερο χρόνο για πράγματα που σου έχουν λείψει.
Επαγγελματικά: Παρ' όλο που έχεις φτάσει στα όρια σου, μη βιαστείς να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση πριν συζητήσεις με άτομα που έχουν αποδείξει ότι σε εκτιμούν και νοιάζονται πραγματικά για σένα.
Οικονομικά: Βάλε προτεραιότητες και κλείσε τα φορολογικά θέματα που έχεις με το παρελθόν.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, το άγχος υποχωρεί και ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να σου δώσει μια ακόμα ευκαιρία. Αν είσαι μόνος/η, το νου σου, οι ευκαιριακές καταστάσεις μπορεί να επιφυλάσσουν δυσάρεστες εκπλήξεις.



Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5
Διόρθωσε τα λάθη του παρελθόντος και χάραξε καινούργια πορεία. Ο άνεμος για αλλαγές είναι ευνοϊκός και σε παρακινεί να ζήσεις ό,τι δεν έχεις ζήσει μέχρι τώρα. Οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα.
Επαγγελματικά: Ένα καινούργιο ξεκίνημα είναι στα σκαριά. Οι ευθύνες που θα απαιτηθούν χρήζουν προσεκτικών χειρισμών, αν δεν θέλεις να το μετανιώσεις πριν ακόμα αρχίσεις.
Οικονομικά: Απόφυγε ριψοκίνδυνα ανοίγματα, το μέλλον είναι αβέβαιο.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση η κατάσταση είναι αρκετά πολύπλοκη από μόνη της για να τη δυναμιτίζεις με τα νεύρα σου. Αν είσαι μόνος/η, μεγαλοποιώντας τα πάντα αποφεύγεις τις υποχρεώσεις τις δέσμευσης



Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6
Αυτό το διάστημα προσφέρεται για ν' αναθερμάνεις τη σχέση με φίλους από τους οποίους είχες απομακρυνθεί λόγω του φορτωμένου σου προγράμματος. Νοσταλγικές ιστορίες ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν.
Επαγγελματικά: Οι κινήσεις σου είναι καθοριστικές για την έκβαση παλιών υποθέσεων. Μελέτησε τα δεδομένα και δράσε ανάλογα. Μην ξεχάσεις, αν χρειαστεί, να ζητήσεις βοήθεια από ανθρώπους που σε στηρίζουν.
Οικονομικά: Είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο, κι αν διαχειριστείς με σύνεση τα χρήματά σου σύντομα θα φτιάξουν τα πράγματα.
Αισθηματικά: Αν έχεις μιας σταθερή σχέση και νιώθεις την ανάγκη για μια ζεστή αγκαλιά, δεν έχεις παρά να το ζητήσεις. Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία, όχι μόνο θα σε ενθουσιάσει, αλλά υπόσχεται να σε βγάλει από την πεζή σου καθημερινότητα.



Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7
Μη αναμενόμενα συμβάντα δοκιμάζουν την υπομονή σου. Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον δεν θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Στηρίξου στον εαυτό σου.
Επαγγελματικά: Ένας επαγγελματικός σου στόχος στον οποίο είχες επενδύσει, τελικά αποδεικνύεται ανέφικτος. Καλύτερα ν' αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και να προσαρμόσεις αναλόγως τη στάση σου.
Οικονομικά: Παρ' όλα τα εμπόδια τα προβλήματα σου βρίσκουν σιγά – σιγά τη λύση τους.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση ένας πειρασμός από το φιλικό σου περιβάλλον σε βάζει σε δίλημμα. Αν είσαι χωρίς ταίρι ξεφορτώσου το παρελθόν σου γιατί στο τέλος θα βουλιάξεις μαζί του.



Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8
Ξεκαθάρισε τι θέλεις και κινήσου με βάση τις πραγματικές σου ανάγκες. Οι επιλογές σου θα καθορίσουν το μέλλον σου. Δεν έχεις περιθώρια για λάθη και ψευδαισθήσεις.
Επαγγελματικά: Προσοδοφόρες ευκαιρίες στον ορίζοντα θα απαιτήσουν ευελιξία, διπλωματία και υπομονή εκ μέρος πριν την μπουν στη φάση της υλοποίησης.
Οικονομικά: Μην το βάζεις κάτω, συνέχισε τις προσπάθειες, τα πράγματα ήδη έχουν αρχίσει να βελτιώνονται.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση έχεις βολευτεί και διαιωνίζεις αρρωστημένες καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, η μοναξιά είναι η πιο καλή σου παρέα μιας και οι ερωτικές μετοχές σου είναι λίγο πεσμένες.



Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9
Κλείσε οριστικά τις εκκρεμότητες σου με το παρελθόν. Αποστασιοποιήσου από πρόσωπα και καταστάσεις που σε αποδιοργανώνουν και σε ταλαιπωρούν ψυχικά και συναισθηματικά.
Επαγγελματικά: Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη. Απόφυγε να εμπλακείς σε διαφωνίες και κουτσομπολιά. Αξιολόγησε με καθαρό μυαλό μια πρόταση για μετακίνηση σε άλλο χώρο.
Οικονομικά: Όσο αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα κατάματα θα χάνεις ευκαιρίες.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση οι εναλλαγές της διάθεσης σου δημιουργούν ερωτηματικά και σε απομακρύνουν από το σύντροφο σου. Αν είσαι μόνος/η, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον με το οποίο πάντα υπήρχε χημεία θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις