google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνθήκη Σένγκεν: Θα μείνουμε ή θα φύγουμε – Τι δείχνουν τα άστρα; - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Συνθήκη Σένγκεν: Θα μείνουμε ή θα φύγουμε – Τι δείχνουν τα άστρα;

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016


«Παραμύθι» ή ορατή απειλή;
Η συνθήκη Σένγκεν υπεγράφη αρχικά από πέντε χώρες με στόχο την σταδιακή κατάργηση των ελέγχων στα κοινά σύνορα και την καθιέρωση της ελεύθερης κυκλοφορίας για όλα τα πρόσωπα, υπηκόους των κρατών που υπέγραψαν τη Συμφωνία, καθώς και την αστυνομική και δικαστική συνεργασία.
Σήμερα, στη ζώνη Σένγκεν μετέχουν το Βέλγιο, η Τσεχία, η Δανία, η Γερμανία, η Εσθονία, η Ελλάδα, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Λετονία, η Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, η Ουγγαρία, η Μάλτα, η Ολλανδία, η Αυστρία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Σλοβενία, η Σλοβακία, η Φινλανδία, η Σουηδία και τέσσερις χώρες που δεν είναι μέλη της ΕΕ: η Ισλανδία, η Νορβηγία, η Ελβετία και το Λιχτενστάιν.

Εξαίρεση (opt out) από τη συνθήκη Σένγκεν έχουν πάρει η Βρετανία και η Ιρλανδία που επέλεξαν να διατηρήσουν τους συνοριακούς ελέγχους.

Από τον Δεκέμβριο η χώρα μας έχει δεχτεί «απειλή» από τα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι αν δε υλοποιήσει σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος όπως τη λειτουργία «hot spots» και το σφράγισμα των θαλάσσιων συνόρων της θα βρεθεί αντιμέτωπη ακόμα και με έξοδο από την Σένγκεν.

«Παραμύθι» ή ορατός κίνδυνος; Τι δείχνουν τ’ άστρα;

Το ευαίσθητο σημείο των προσφύγων και των μεταναστών με βάση την Uranian Astrology, Μηδενική Κριού/Hades= Κρόνος, της συνθήκης Σένγκεν στη σύγκριση με το ωροσκόπιο της χώρας μας συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Αφροδίτης/Δια, Cupido/Hades και Zeus/Vulcanus της Ελλάδας. Αστρολογικές εξισώσεις που δείχνουν ότι η Συνθήκη του Σένγκεν όσον αφορά τη χώρα μας, από τη μία ευνοεί τη διέλευση μεταναστών και προσφύγων και από την άλλη βοηθά για εξάπλωση κινδύνων από αυτούς και μάλιστα μέσω της βίας.

Την παρούσα περίοδο η παρουσία του προοδευμένου Ποσειδώνα της Ελλάδας επάνω στον γενέθλιο άξονα Μεσουρανήματος/Admetos της χώρας μας - επιρροή που θα είναι ενεργή ως τον Δεκέμβριο του 2016- δείχνει ότι εκτός του ότι το «φάντασμα» της εξόδου από τη Συνθήκη Σένγκεν θα πλανιέται συνεχώς από πάνω μας, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο στο τέλος η χώρα μας να βρεθεί εκτός Συνθήκη Σένγκεν...
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις