google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ζώδια και θερινές εξελίξεις: Το επεισοδιακό υπόλοιπο καλοκαιριού - Τι περιμένει το καθένα; - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ζώδια και θερινές εξελίξεις: Το επεισοδιακό υπόλοιπο καλοκαιριού - Τι περιμένει το καθένα;

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Με Κρόνο, Ουρανό και Ποσειδώνα να μας παίζουν… ύπουλα παιχνίδια δεν θα λείψουν ούτε οι απογοητεύσεις, ούτε οι ξαφνικές ρήξεις, ούτε τα επικίνδυνα ξεσπάσματα στον έρωτα… Παράλληλα όμως ο Άρης από τον Σκορπιό, όπου θα παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του φετινού καλοκαιριού, μας ετοιμάζει πάθη, ερωτισμό και έντονη σεξουαλικότητα, που κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί, με αποτέλεσμα πολλοί να βιώσουν μοιραία πάθη,  απαγορευμένους έρωτες και επιστροφές (καταστροφές) από το παρελθόν! Η Αφροδίτη, σύμμαχος μας, θα εναλλάσσει τη διάθεση μας μεταξύ φλερτ, συναισθήματος, πάθους και ουσίας, δίνοντας μας την δυνατότητα να ζήσουμε τα πάντα!


Πριν βουτήξουμε λοιπόν στην θάλασσα του έρωτα το φετινό καλοκαίρι, διαβάζουμε πως μας συμβουλεύουν τα άστρα να κινηθούμε ερωτικά αλλά και τι παγίδες πρέπει να αποφύγουμε!

ΚΡΙΟΣ


Τα ερωτικά «πρέπει»: Κι επειδή σε έφαγε η δουλειά όλο το χειμώνα, σου έρχεται ένα καλοκαίρι καυτό και παθιασμένο όπως ακριβώς ταιριάζει στη φλογερή σου προσωπικότητα! Καλά, μην χαίρεσαι τόσο… Η δουλειά δεν σταματά, ούτε οι υποχρεώσεις να τρέχουν σαν τον Λούη, αλλά το αίμα σου βράζει και τα ερωτικά σου «θέλω» επιτέλους πραγματοποιούνται! Το καλοκαίρι ξεκινά με νέες γνωριμίες, ερωτικά μηνύματα και ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν, συνεχίζει με πάρτυ, διασκέδαση, ρομαντισμό, σεξουαλικότητα, πάθος, Μυκονόοοος και τέτοια και καταλήγει με γεμάτες τις Κριαρίσιες σου μπαταρίες για να πετύχεις σε εργασία, χρήμα και έρωτα και γιατί όχι, με μία επισημοποίηση!
Τα ερωτικά «μη»: Υπ’ όψιν, αν περιμένεις ένα καλοκαίρι γεμάτο εκδρομές ή ταξίδια, συμμάζεψε διαθέσεις, αλλά και τάση για σπατάλες από εδώ και από εκεί, γιατί το βλέπω άδειο το κατά τ’άλλα ευνοημένο πορτοφολάκι σου. Αν παρ’όλ’αυτά είναι στα σχέδια σου κάποιο μεγάλο ταξίδι, κράτα μικρό καλάθι και πέρνα απλά όμορφα, χωρίς να ζητάς πολλά! Το ‘χεις!

«Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου»: Πάθος και αμαρτία με Σκορπιό.

«Θα’σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου»: Μεγάλος ουσιαστικός έρωτας με Λέοντα.

«Μη μου μιλάς για καλοκαίριαψψ: Σε απόσταση ασφαλείας με Αιγόκερω.





ΤΑΥΡΟΣ

Τα ερωτικά «πρέπει»: Βρε το σοβαρό, ήσυχο και γλυκό Ταυράκι που έχει ξεσαλώσει… Καλά οκ, όσο μπορεί να ξεσαλώσει ένας Ταύρος δηλαδή… Ναι,ναι… Και το καλοκαίρι θα ερωτεύεσαι, θα διασκεδάζεις και θα έχεις όλους τους θαυμαστές στα πόδια σου, όπως και τον Χειμώνα! Σου αξίζει άλλωστε, αφού το περσινό καλοκαίρι δεν θέλεις καν να το θυμάσαι! Η ερωτική τύχη είναι με το μέρος σου, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση (παντρεμένος, δεσμευμένος, ελεύθερος, κολλημένος με πρώην ή με κάποιον απαγορευμένο…)! Οι ερωτικές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη, μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού, όπου αρχίζεις τις υποσχέσεις, ως γνήσιος έντιμος Ταύρος, ότι από Σεπτέμβρη σοβαρεύεσαι και το ρίχνεις στη δουλειά (αν δεν έχεις κερδίσει κανένα Τζόκερ μέχρι τότε με τόση τύχη πάνω σου!).
Τα ερωτικά «μη»: Έρχεται ένας Ιούνιος με γεμάτο πορτοφόλι αλλά και γεμάτη αυτοπεποίθηση! Αυτοπεποίθηση όμως που σε βάσει σε μπελάδες το υπόλοιπο καλοκαίρι, αφού αρχίζεις τα έξοδα, παραμελείς εκκρεμότητες και μένεις με άδειο πορτοφόλι, την ώρα που το καλοκαίρι σε περιμένει εκεί έξω να μαγέψεις τους πάντες με τη γοητεία σου! Η μεγαλύτερη παγίδα όμως της αυτοπεποίθησης σου, είναι ότι οι απαιτήσεις σου στον έρωτα είναι όλο και περισσότερες, ενώ τα έχεις ουσιαστικά όλα! Για παράτησε αυτό το «ανικανοποίητο» που σε πιάνει, θυμήσου το περσινό καλοκαίρι που ήσουν στο μηδέν και μην προκαλείς εντάσεις με το άλλο σου μισό από το πουθενά…

«Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου»: Πάθος και αμαρτία με Τοξότη.

«Θα’σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου»: Μεγάλος ουσιαστικός έρωτας με Σκορπιό.

«Μη μου μιλάς για καλοκαίρια»: Σε απόσταση ασφαλείας με Λέοντα.

love3
ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα ερωτικά «πρέπει»: Έχεις ακούσει τα εξ αμάξης για το φετινό καλοκαίρι, φοβάσαι μέχρι και να φορέσεις το μαγιουδάκι σου να πας για μία βουτιά και το πιο διάσημο και αληθινό χαμόγελο του ζωδιακού κόβεται απότομα… Ανεπίτρεπτο! Γι’ αυτό ας αρχίσουμε από τα θετικά, όπως ακριβώς θα ήθελε ένας Δίδυμος. Το καλοκαίρι ξεκινά με εσένα να λάμπεις και να έχεις όλα τα φώτα στραμμένα πάνω σου και συνεχίζει με φουλ αυτοπεποίθηση και πολλές μα πολλές νέες γνωριμίες! Ναι, δυστυχώς όσον αφορά την σταθεροποίηση της ερωτικής και συντροφικής ζωής, τα προβλήματα συνεχίζονται, αλλά έχεις τόσο ενέργεια και ομορφιά που παρά τις δυσκολίες τα βγάζεις πέρα. Άσε που αν αυτό που σε νοιάζει είναι ακόμα εκείνος ο παλιός μεγάλος σου έρωτας, αυτό το καλοκαίρι είναι η μεγάλη σου ευκαιρία!
Τα ερωτικά «μη»: Αν περιμένεις με εντάσεις, απαιτήσεις και με το «έτσι θέλω» να βρεις ηρεμία και ευτυχία στην ερωτική σου ζωή, συγνώμη, αλλά δεν έχεις καμία ελπίδα. Το καλοκαίρι αυτό έχει έρθει για να σου βάλει μυαλό, να σε συνετίσει και να βγάλει κάθε Διδυμίσια επιπολαιότητα από πάνω σου, αποδεικνύοντας σου ότι ο έρωτας είναι ουσία και όχι επιφάνεια…

«Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου»: Πάθος και αμαρτία με Καρκίνο.

«Θα’σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου»: Μεγάλος ουσιαστικός έρωτας με Τοξότη.

«Μη μου μιλάς για καλοκαίρια»: Σε απόσταση ασφαλείας με Ιχθύ.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα ερωτικά «πρέπει»: Καλώς τον πρωταγωνιστή του καλοκαιριού! Ο έρωτας καθ’ όλη τη διάρκεια της πιο ερωτικής εποχής, θα έχει χαρακτήρα καύσωνα και τα θερμόμετρα θα βαράνε κόκκινο στο πέρασμα σου! Παράνομοι έρωτες, παθιάρικες επαφές με το παρελθόν, καινούργιες γνωριμίες, ευκαιρίες για σοβαρή σχέση, κατακτήσεις, ρομαντισμός, πάθος, διασκέδαση, ερωτικές εξομολογήσεις και, και, και…  Ότι θελήσεις μπορείς να το έχεις, αρκεί να βγεις από το καβούκι σου! Δεν είναι εποχή για ανασφάλειες Καρκινάκι. «Σου υπόσχομαι αυτό το καλοκαίρι να `ναι ένα απ’ τα πιο ωραία, λα, λα, λα…»
Τα ερωτικά «μη»: Κι όσο τα ερωτικά σου πάνε όλο και καλύτερα, οι υποχρεώσεις μένουν πίσω, αφού βάζεις σε δεύτερη μοίρα τη δουλειά, υγεία, διευθέτηση εκκρεμοτήτων και ξεκούραση. Οι ερωτικές περιπέτειες και η έντονη κοινωνική ζωή σου ρουφάνε όλη σου την ενέργεια, με αποτέλεσμα το τέλος του καλοκαιριού να σε βρει όχι μόνο ερωτευμένο, αλλά και… πελαγωμένο!

«Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου»: Πάθος και αμαρτία με Υδροχόο.

«Θα’σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου»: Μεγάλος ουσιαστικός έρωτας με Ταύρο.

«Μη μου μιλάς για καλοκαίρια»: Σε απόσταση ασφαλείας με Κριό.



ΛΕΩΝ

Τα ερωτικά «πρέπει»: Φαινομενικά (επαναλαμβάνω… φαινομενικά) είναι ένα ήρεμο καλοκαίρι που σε βρίσκει με φίλους γύρω σου, αποφασισμένο να σοβαρευτείς και να ηρεμήσεις στα ερωτικά σου και με γεμάτες τσέπες. Έλα όμως που είσαι επιρρεπής στα μοιραία πάθη… Και το μοιραίο έρχεται και σου χτυπάει την πόρτα από το παρελθόν και δεν μπορείς να αντισταθείς ακόμα κι αν είναι παράνομο πια… Ζεις την αμαρτία συνεχίζοντας όμως να φοράς το σοβαρό σου πρόσωπο και το καλοκαίρι σε γυρνάει σε περασμένες ιστορίες, αλλά το απολαμβάνεις. Αυτό θα έχει δύο τινά αποτελέσματα. Ή θα καταλήξετε «10η Εντολή» ή όλο αυτό θα σε ανανεώσει πλήρως, ώστε στο τελευταίο μήνα του καλοκαιριού να βγεις από το σκοτάδι, στο φως-που σου πάει και καλύτερα να λέμε την αλήθεια- και να μαγέψεις τους πάντες με την μεγαλειώδη καλοκαιρινή σου γοητεία και να χορτάσεις επιτυχίες!
Τα ερωτικά «μη»: Το μεγάλο Μη του φετινού καλοκαιριού έχει να κάνει με το εσωτερικό σου μπέρδεμα μεταξύ πάθους και ουσιαστικής αγάπης. Μην παρασύρεσαι λοιπόν από πισωγυρίσματα ή σχέσεις πάθους που έχουν να κάνουν μόνο με έλξη ή αναβίωση καυτών στιγμών, πιστεύοντας ότι θα καταλήξει σε μία μόνιμη επανασύνδεση ή σχέση. Προστάτεψε την ψυχούλα σου και την πολύτιμη καρδιά σου, αφού ο τελευταίος καλοκαιρινός μήνας είναι αυτός που σου ετοιμάζει ουσιαστικά ερωτικά δώρα!

«Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου»: Πάθος και αμαρτία με Ζυγό.

«Θα’σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου»: Μεγάλος ουσιαστικός έρωτας με Τοξότη.

«Μη μου μιλάς για καλοκαίρια»: Σε απόσταση ασφαλείας με Σκορπιό.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα ερωτικά «πρέπει»: Γενικά θα το έχεις παρατηρήσει… Τρικλοποδιές από παντού, αλλά τελευταία στιγμή καταφέρνεις και μένεις όρθιος. Η εύνοια αυτή συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και θα την νιώσεις «στο πετσί σου» μετά το πέρασμα του Ιουνίου. Η δουλειά καλά, οι φίλοι δίπλα σου και οι ευκαιρίες μέσω μπόλικων νέων γνωριμιών, πολλές. Καλή η νοσταλγία και ωραίες οι αναμνήσεις, αλλά πίστεψε με, αυτό το καλοκαίρι οφείλεις να ρίξεις επιτέλους αυτή τη «μαύρη πέτρα» πίσω και να βουτήξεις αγκαζέ με τη θεά τύχη στη καλοκαιρινή θάλασσα του έρωτα για το καινούριο και κυρίως για το καλύτερο!
Τα ερωτικά «μη»: Σε ευνοεί για λίγο ακόμα η τύχη στον έρωτα, αλλά και σε όλους τους τομείς και είναι κρίμα να σε κρατά το παρελθόν πίσω και να σε ρίχνει στη θλίψη. Όλο το χειμώνα είδες ότι τα πισωγυρίσματα μόνο πόνο σου προκάλεσαν! Νομίζεις ότι κάτι θα αλλάξει το καλοκαίρι; Που είναι η λογική σου Παρθενάκι;

«Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου»: Πάθος και αμαρτία με Σκορπιό.

«Θα’σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου»: Μεγάλος ουσιαστικός έρωτας με Αιγόκερω.

«Μη μου μιλάς για καλοκαίρια»: Σε απόσταση ασφαλείας με Δίδυμο.

«Προσωπική Ερωτική Πρόβλεψη για τον Παρθένο»: Προσωπική ερωτική πρόβλεψη για το καλοκαίρι 2016 βασισμένη στον αστρολογικό σου χάρτη! Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.
ΖΥΓΟΣ

Τα ερωτικά «πρέπει»: Και εκεί που τα φιλικό-επαγγελματικό-οικονομικά σου έχουν μπει σε μία τάξη και η ζωή σου χαρακτηρίζεται από την πολυαγαπημένη σου αρμονία καλοκαιρινού χαρακτήρα, τσουπ ένας έρωτας που κάνει «τζιζ» εμφανίζεται! Τώρα, ή παρελθοντικός είναι ή παράνομος είναι ή ο νέος απόλυτα παθιάρης ρομαντικός έρωτας που θα σε πετάξει στα ουράνια και θα αγαλλιάσει την ψυχή σου! Τώρα πόσο θα κρατήσει κι αν θα είναι απλά μια περαστική αγάπη καλοκαιρινή, δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως από Σεπτέμβρη αρχίζει για σένα το πραγματικό καλοκαίρι, με ευκαιρίες, τύχη και πολύ έρωτα!
Τα ερωτικά «μη»: Αυτός ο νέος απόλυτα παθιάρης ρομαντικός έρωτας που λέγαμε παραπάνω, θα προκύψει πιθανόν από κάποια νέα γνωριμία, αλλά το θέμα είναι πως στον τομέα κοινωνικότητας και γνωριμιών δεν το έχεις τελευταία και δεν αξιολογείς σωστά το περιβάλλον σου, λόγω της υπεραισιοδοξίας σου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, με το πρώτο «Χάρηκα» να ονειρεύεσαι γάμους και κουφέτα και στο τέλος να απογοητεύεσαι. Κάνε λίγη υπομονή και άκου την διαίσθηση σου… Μετά το καλοκαιράκι, σε περιμένει μία… σεζόν με αμέτρητες ευκαιρίες!

«Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου»: Πάθος και αμαρτία με Ιχθύ.

«Θα’σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου»: Μεγάλος ουσιαστικός έρωτας με Δίδυμο.

«Μη μου μιλάς για καλοκαίρια»: Σε απόσταση ασφαλείας με Αιγόκερω.

love2



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα ερωτικά «πρέπει»: Αυτό το καλοκαίρι είναι φτιαγμένο για σένα! Τα χλιαρά ζωδιάκια που δεν αντέχουν τα πάθη, τα λάθη και τις μοιραίες αλλά άκρως ερωτικές καταστροφές, ας κάνουν στην άκρη ή αλλιώς ας γίνουν και αυτά… θύματα της σεξουαλικότητας σου. Είσαι ακαταμάχητος, αποπνέεις τόσο ερωτισμό και μία τόσο σαγηνευτική δύναμη, που είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, θα έχεις ακριβώς ότι θες και όπως το θες στον έρωτα. Το καλοκαίρι για σένα αναμένεται καυτό, σαν να είσαι στο Ντουμπάι, έντονο και απόλυτα ερωτικό. Τώρα πως θα γίνουν όλα αυτό με άδειες τσέπες και σένα να ξοδεύεις αυτά που ήδη δεν έχεις, δεν ξέρω…
Τα ερωτικά «μη»: Μην πιστεύεις ότι με ένα σου καθηλωτικό βλέμμα και με την αδιαμφισβήτητη θερινή σεξουαλικότητα σου, θα μπορέσεις να δώσεις στην ερωτική σου ζωή τη σταθεροποίηση που θες! Αυτά μόνο σε σένα πιάνουν. Αν θες σιγουριά και μονιμότητα στο συναισθηματικό τομέα, περίμενε να περάσουν οι δύο πρώτοι καλοκαιρινοί μήνες, κατά τους οποίους σε καθοδηγούν μόνο τα… ζωώδη ένστικτα σου και προς το τέλος του καλοκαιριού σοβαρευόμαστε, οκ;

«Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου»: Πάθος και αμαρτία με Καρκίνο.

«Θα’σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου»: Μεγάλος ουσιαστικός έρωτας με Ιχθύ.

«Μη μου μιλάς για καλοκαίρια»: Σε απόσταση ασφαλείας με Υδροχόο.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα ερωτικά «πρέπει»: Το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού σε βρίσκει γλυκό μου Τοξοτάκι, να παλεύεις μεταξύ επαναλαμβανόμενων δυσκολιών και εσωτερικής πάλης! Ποιον, εσένα! Κι όμως οι δυσκολίες στον ερωτικό τομέα δεν θα σταματήσουν, επειδή απλά ανέβηκε ο υδράργυρος… Παρ’ όλ’ αυτά οι αισθηματικές και ερωτικές επιτυχίες δεν θα λείψουν μέσα στην δύσκολη καθημερινότητα σου, γι’ αυτό ξέφυγε λίγο από την απαισιοδοξία που σε έχει πιάσει τελευταία και δεν σου ταιριάζει κιόλας και άρπαξε όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν-και θα είναι πολλές-! Αν πάλι τα ψυχολογικά σου, δεν σε αφήσουν να τις αναγνωρίσεις, το τέλος του καλοκαιριού θα σε ανταμείψει σίγουρα και ερωτικά αλλά και ψυχολογικά! Από Σεπτέμβρη τα καλύτερα λοιπόν!
Τα ερωτικά «μη»: Καταρχήν μην δίνεις βάση στα κουτσομπολιά που «παίζουν» πίσω από την πλάτη σου! Θα έρθει ο Σεπτέμβριος και «θα τους δείξεις εσύ, θα δούνε τι θα πάθουν!»Κράτα ακμαίο το ηθικό σου και ενεργή την ζωντάνια σου και ο ερωτισμός που εκπέμπεις αυτό το καλοκαίρι δεν θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο! Προσοχή! Όλοι οι δρόμοι σε γυρίζουν προς το παρελθόν, αλλά πίστεψε με, για σένα κάθε επιστροφή, θα είναι καταστροφή…  Πάμε γι’ άλλα λοιπόν!

«Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου»: Πάθος και αμαρτία με Λέων.

«Θα’σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου»: Μεγάλος ουσιαστικός έρωτας με Δίδυμο.

«Μη μου μιλάς για καλοκαίρια»: Σε απόσταση ασφαλείας με Παρθένο.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα ερωτικά «πρέπει»: Οι ρυθμοί σου όχι απλά δεν θα χαλαρώσουν, αλλά θα γίνουν ακόμα εντονότεροι το φετινό καλοκαίρι! Αλλά «μασάει» ένας Αιγόκερως; Οι μέρες σου θα είναι γεμάτες με δουλειά, φίλους, κοινωνικές υποχρεώσεις και βολτίτσες! Το κυριότερο όμως ερωτικό χαρακτηριστικό αυτού του καλοκαιριού είναι οι νέες γνωριμίες που στην κυριολεξία θα σου αλλάξουν όλα τα δεδομένα στο κεφάλαιο Έρωτας και θα εκτοξεύσουν την αισιοδοξία σου στα ύψη! Αν πάλι είσαι ένας έντιμος δεσμευμένος Αιγόκερως, ετοιμάσου για ταξίδια και εκδρομές με το έτερον ήμισυ και καυτές βραδιές στην άμμο… Ήρθε η ώρα η σχέση σας να περάσει σε άλλο, σαφώς ανώτερο, επίπεδο!
Τα ερωτικά «μη»: Γιατί τέτοια γκρίνια; Γιατί ενώ όλα πάνε καλά, παραμένεις ένα ανικανοποίητο πλάσμα και κλείνεσαι πάλι στον εαυτό σου; Προχώρησε μπροστά, έχεις όλα τα φόντα για να καλυτερεύσεις την αισθηματική σου ζωή, αρκεί να αποφύγεις ερωτικές παρανομίες και πισωγυρίσματα και να προστατέψεις πολύ καλά τα μυστικά σου… Κίνδυνοι αποκαλύψεων καραδοκούν και δεν το θες αυτό…

«Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου»: Πάθος και αμαρτία με Λέων.

«Θα’σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου»: Μεγάλος ουσιαστικός έρωτας με Δίδυμο.

«Μη μου μιλάς για καλοκαίρια»: Σε απόσταση ασφαλείας με Παρθένο.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ερωτικά «πρέπει»: Έχεις επικεντρωθεί τόσο στον επαγγελματικό τομέα, που ο έρωτας και η φιλία δεν βρίσκουν έστω μια μικρή χαραμάδα να μπουν στην καθημερινότητα σου. Έλα όμως που εσύ είσαι Υδροχοάρα και ξέρεις πώς να μεγαλώσεις την μέρα αν το θελήσεις! Οπότε δεν θα λείψουν ούτε οι διασκεδάσεις, ούτε οι καυτές ερωτικές καλοκαιρινές νύχτες, ούτε οι επιστροφές από το παρελθόν, ούτε το έντονο πάθος, παρά τις μπόλικες επαγγελματικές υποχρεώσεις! Το τέλος του καλοκαιριού έρχεται με ένα πιο γλυκούλι και συναισθηματικό πρόσωπο, δίνοντας σου ευκαιρίες για σταθεροποίηση της συντροφικής σου ζωής, για βελτίωση στις φιλικές σχέσεις αλλά και πολύ πολύ ανεβασμένη θερμοκρασία στην κρεβατοκάμαρα!
Τα ερωτικά «μη»: Τα ξεκαθαρίσματα στον φιλικό τομέα συνεχίζονται, επίπονα ή μη, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Παράλληλα νέες γνωριμίες ή επαφές, σε απογοητεύουν όλο και περισσότερο, αφού τελικά ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός. Περιόρισε λίγο την υπέρμετρη κοινωνικότητα σου, αφού νέες ερωτικές γνωριμίες δεν ευνοούνται και επικεντρώσου σε ήδη γνώριμα πρόσωπα και καταστάσεις, ακόμα κι αν ανήκουν στο παρελθόν. Μήπως όντως δεν έχουν τελειώσει όλα με ένα «αντίο»;

«Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου»: Πάθος και αμαρτία με Δίδυμο.

«Θα’σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου»: Μεγάλος ουσιαστικός έρωτας με Λέων.

«Μη μου μιλάς για καλοκαίρια»: Σε απόσταση ασφαλείας με Ταύρο.



ΙΧΘΥΣ

Τα ερωτικά «πρέπει»: Τις ευκαιρίες για να στρώσουν επιτέλους τα ερωτικά σου, θα τις έχεις σίγουρα αναγνωρίσει λογικά, τους περασμένους χειμερινούς μήνες. Επειδή όμως κάποιοι κακεντρεχείς σε κατηγορούν ότι ζεις σε ένα δικό σου κόσμο, μπορεί κάποιες ευκαιρίες να πέρασαν και να μην ακούμπησαν. Αυτό το καλοκαίρι όμως, θα σε «ακουμπήσουν» για τα καλά, οπότε έχε τα γλυκά σου μάτια ανοιχτά! Η ευκαιρία έρχεται είτε από το παρελθόν, είτε μέσα από τη δουλειά, είτε μέσα από μετακινήσεις ή επαφές και αν είσαι ήδη σε μία σχέση, μέσα από ένα είδος επισημοποίησης. Εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις λοιπόν, είναι να μην αφήσεις τίποτα να πάει χαμένο! Το ‘χεις;
Τα ερωτικά «μη»: Το πρόβλημα με σένα Ψαράκι, είναι ότι νομίζεις ότι βρίσκεσαι στην Χώρα των Θαυμάτων και κάθε ερωτική ευκαιρία που σου δίνεται, πιστεύεις και ότι θα είναι μόνιμα εκεί και θα σε περιμένει και ότι θα έρθουν και άλλες αβίαστα… Αυτό το λάθος σου, θα σε οδηγήσει σε συνεχείς απογοητεύσεις και εξιδανικεύσεις, που θα ρίξουν το επίπεδο του κατά τ’ άλλα ευνοημένου ερωτικού τομέα, ειδικά στο πρώτο μισό του καλοκαιριού. Επιστράτευσε λοιπόν την ισχυρή διαίσθηση σου και περιόρισε κατά πολύ την τάση σου για εξαπάτηση, γιατί ρόδα είναι και γυρίζει…

«Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου»: Πάθος και αμαρτία με Παρθένο.

«Θα’σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου»: Μεγάλος ουσιαστικός έρωτας με Λέων.

«Μη μου μιλάς για καλοκαίρια»: Σε απόσταση ασφαλείας με Τοξότη.

oroskopos.gr
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις