google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 14 Αυγούστου - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 14 Αυγούστου

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε τις εντάσεις, γιατί θα κάνεις κινήσεις που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες και θα σε φέρουν σε δυσμενή θέση.

Αισθηματικές

Θα πρέπει σήμερα να βρεις χρόνο για να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφος σου, διαφορετικά θα σε κατηγορήσει για αδιάφορο και αναίσθητο, πράγμα που σίγουρα δεν το θέλεις. Η κουβέντα που θα κάνετε θα σου χαρίσει αίσθημα της ικανοποίησης. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μπορείτε να περάσετε καλά και με τους φίλους σας, γι αυτό μην τους κλείνετε την πόρτα!!!

Επαγγελματικές
Μην γκρινιάζεις όταν τα πράγματα στην δουλειά σου γίνονται ζόρικα και πιεστικά. Βρες την κατάλληλη στρατηγική και επιστράτευσε όση πειθαρχία διαθέτεις για να φτάσεις στους στόχους σου χωρίς να παρεκκλίνεις πουθενά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Ταύρος
Σήμερα η μέρα θα είναι γεμάτη κούραση και άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι μεγάλες. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές
Μπορείς να εκθέσεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου, για θέματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στην σχέση σου. Με το να μιλάς δεν σημαίνει ότι πιέζεις καταστάσεις, γι αυτό μην μένεις άλλο σε αυτήν την παγιωμένη κατάσταση που σε έχει κουράσει. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και εύκολα θα καταφέρεις να γοητεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις αρκετά.


Δίδυμοι
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας επιβάλλει υπομονή και επιμονή και λόγω της ευχάριστης διάθεσης που θα έχεις δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να τις εφαρμόσεις. Κινήσου με αργά και σταθερά βήματα και το καλό θα σου χτυπήσει πολύ γρήγορα την πόρτα.

Αισθηματικές
Θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να του κάνεις κάποια μικρή έκπληξη. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια τώρα που είναι η Αφροδίτη στην Παρθένο γιατί μπορείς να διεκδικήσεις δυναμικά όποιο άτομο βάλεις στο μυαλό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κάνεις συνεργασίες, αλλά μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Καρκίνος
Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε τίποτε δυσάρεστο παρουσιαστεί σήμερα στη ζωή σου. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με προγραμματισμό και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Το εύστροφο μυαλό σου είναι ικανό να προωθήσει τα σχέδια σου και να σου ανοίξει ενδιαφέροντες δρόμους τόσο στην δουλειά όσο και στην ερωτική σου ζωή.

Αισθηματικές
Μία σχέση από το παρελθόν θα εμφανιστεί σήμερα στην ζωή σου και ίσως μπεις στον πειρασμό να συναντηθείς μαζί της. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφο σου και μην αποκρύψεις την αλήθεια, γιατί σήμερα τίποτε δεν πρόκειται να μένει κρυφό. Ο ελεύθεροι πρέπει να κάνετε πιο δραστικές κινήσεις αν σκοπεύετε να δεσμευτείτε. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Μπορείς στην δουλειά σου να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Σήμερα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός και να μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Κράτα μυστικές τις φιλοδοξίες σου. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολύ καλά τις καταστάσεις.




Λέων
Καλή θα είναι η σημερινή Κυριακή για να ασχοληθείς με ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα. Μην φοβηθείς να τα φέρεις στην επιφάνεια και λύσε τα μία και καλή. Φίλοι θα σε συμβουλεύσουν και θα τονώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση σου. Μία άσχημη είδηση σε περιμένει από άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, γιατί λόγω φόρτου εργασίας παραμελείς τις συντροφικές σου υποχρεώσεις και υπάρχουν παράπονα από το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι Λέοντες θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας και να κάνετε μία εσωτερική ενδοσκόπηση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Ρύθμισε τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω σου για να κάνεις ένα βήμα πιο πέρα. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.


Παρθένος
Θα έχεις πολύ ενέργεια σήμερα για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Θα καταφέρεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς γιατί θα είναι πρόσκαιρα.

Αισθηματικές
Δείξε περισσότερη τρυφερότητα σήμερα στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνος σου, μπορείς να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις και θα δεις ότι η μοναξιά σου θα πάρει τέλος.

Επαγγελματικές
Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που θα είναι πολύ καλές για τα οικονομικά σου. Οι συνεργασίες που θα σου προταθούν θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και θα δώσουν άλλον αέρα στην καθημερινότητα σου. Οικονομικά θα έχεις μία μικρή άνοδο. Εκμεταλλεύσου το!!!


Ζυγός
Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σου επιτρέψουν να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς. Η βελτίωση της επικοινωνίας σου με τα άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος θα ευνοήσει το κλείσιμο νέων συμφωνιών που θα αποφέρουν σύντομα καρπούς.

Αισθηματικές
Μία ξεχωριστή βραδινή έξοδο είναι ικανή να κάνει και εσένα και τον σύντροφο σου ευτυχισμένο, μιας και οι δύο έχετε πιεστεί πολύ το τελευταίο διάστημα και νιώθετε επιτακτική την ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση. Ευνοϊκές θα είναι οι έξοδοι σήμερα και για τους αδέσμευτους, γιατί κατά την διάρκεια τους μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας γοητεύσει.

Επαγγελματικές
Σήμερα στην δουλειά σου μπορείς με χαμηλούς τόνους και χωρίς νεύρα, να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Μην πτοηθείς αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις γιατί ο δρόμος της επιτυχίας έχει ήδη ανοίξει για εσένα. Στα οικονομικά σου μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που στο μέλλον θα σε προβληματίσουν.


Σκορπιός
Πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις προς όφελός σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Σου συνιστώ να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να βρεις την λύση του.

Αισθηματικές
Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μία όμορφη μέρα με τον σύντροφο σας και θα μιλήσετε για τα όνειρα σας. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα νιώσετε ότι μία γνωριμία δεν έχει μέλλον και θα πάρετε οριστικές αποφάσεις. Το γοργόν και χάριν έχει… Καλύτερα τώρα που είναι αρχή, παρά μετά που θα έχετε έρθει και πιο κοντά και θα σας είναι πιο δύσκολο.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου να προσπαθήσεις να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος και να σκεφτείς νέους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων σου. Αν ακόμη νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα, μείνε λίγο μόνος σου και το μυαλό σου θα σου δείξει τον δρόμο. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.




Τοξότης
Αυτή η Κυριακή είναι μια καλή ημέρα για περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Έτσι θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδια σου πιο ψύχραιμα και να βρεις τους σωστότερους τρόπους για να τα προωθήσεις. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, που θα γνωρίσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά.

Αισθηματικές
Τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα που υπάρχουν στην σχέση σου σήμερα θα βρουν το δρόμο να εκδηλωθούν. Πάρε πρωτοβουλίες και εκδηλώσου και το ίδιο θα κάνει και ο σύντροφος σου με την σειρά του. Μην γίνεσαι ισχυρογνώμων και εγωιστής, γιατί καμιά φορά αυτή η συμπεριφορά φέρνει πολύ άσχημα αποτελέσματα. Εσύ που έχεις παρέα την μοναξιά, μία νέα γνωριμία στον επαγγελματικό σου χώρο θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Την σημερινή ημέρα θα έχεις την τύχη με το μέρος σου. Είναι ευκαιρία λοιπόν για να δεις πως θα αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου έχουν παρουσιαστεί με τον καλύτερο τρόπο. Η άνοδος και η καταξίωση έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που μπορεί να κάνεις.


Αιγόκερως
Σήμερα θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Αισθηματικές
Θα νιώσεις έντονη πίεση σήμερα στην αισθηματική σου ζωή και η έλλειψη επικοινωνίας που υπάρχει στην σχέση σου θα δυσκολέψει περισσότερο την κατάσταση. Εάν είσαι αδέσμευτος, κινήσου με σύνεση προς ένα άτομο που σε έλκει από τον χώρο της δουλειάς σου και εξέτασε πρώτα αν τα αισθήματα είναι αμφίρροπα. Περιόρισε τον αυθορμητισμό σου γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Το πλανητικό σκηνικό κρύβει κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις που αφορούν άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.


Υδροχόος
Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σε εκνευρίσουν και θα σε θέσουν εκτός προγράμματος. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεσαι αφού το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα για εσένα. Η ανάγκη σου για ανανέωση θα είναι έντονη και θα κάνεις κάποιες κινήσεις για να το πετύχεις.

Αισθηματικές
Για τους δεσμευμένους η ημέρα κρύβει στιγμές χαράς που θα σε κάνουν να νιώσεις γεμάτος από αγάπη και έρωτα για τον σύντροφο σου. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε έναν έρωτα, αλλά με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας, αυτό θα είναι δύσκολο. Μην μελαγχολείτε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί όλο και κάποιος κάπου υπάρχει που θα σας γοητεύσει.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να μιλήσεις και να πεις τις απόψεις σου ξεκάθαρα, χωρίς να φοβάσαι αρνητικές επιπτώσεις. Καλύτερα τώρα να ξεκαθαρίσεις τις αντοχές σου και να βάλεις τα όρια σου, παρά να τρέχεις πάντα τελευταία στιγμή να τα προλαβαίνεις όλα. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.


Ιχθείς
Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.

Αισθηματικές
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει τους πάντες. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, αυτή την περίοδο το φλερτ και η πολύ καλή σου διάθεση θα σε οδηγήσουν στην γνωριμία που θα σου πάρει τα μυαλά. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες.

Επαγγελματικές
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου που πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που θα είναι καλύτερες για εσένα και το οικονομικό σου συμφέρον. Τα έξοδα σου είναι ιδιαίτερα αυξημένα και πρέπει να κάνεις πολύ καλή διαχείριση των χρημάτων σου, αν θέλεις να ανταπεξέλθεις.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις