google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 24/11 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 24/11

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016


Καλημέρα!

Οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια. Τι σας επιφυλάσσει η συγκεκριμένη μέρα;

Κριός
Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου θα έρθουν στο προσκήνιο, καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σε αναγκάσουν να τους δώσεις σημασία. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και θα τονίσει τη σημασία των σχέσεων, όμως μπορεί να δημιουργήσει θέματα και θα πρέπει να βρεις τις ισορροπίες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τον Υδροχόο το απόγευμα, υποδηλώνει ότι θα καταφέρεις να διαχειριστείς τις σχέσεις σου, αρκεί να αποφασίσεις να ασχοληθείς μαζί τους.

Ταύρος

Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις θα είναι αρκετές και μπορεί να προκύψουν και έκτακτες, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και θέλει να σε σκληραγωγήσει! Προσπάθησε να μην κλείσεις σημαντικά ραντεβού σήμερα, γιατί θα προκύψουν δουλειές που δε θα είναι εύκολο να αναβάλεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο, κατά το απόγευμα, θα σου χαρίσει ενέργεια που σου είναι απαραίτητη, προκειμένου να διεκπεραιώσεις αυτά που έχεις να κάνεις.

Δίδυμοι
Σήμερα θα ξυπνήσεις με ενέργεια και όρεξη να κάνεις τα πάντα! Επειδή όμως δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα, κάνε τουλάχιστον αυτά που σε ευχαριστούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και θα φέρει στην επιφάνεια τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα, ακόμα κι αν δε γνωρίζεις ότι τα διαθέτεις και τα ανακαλύψεις τώρα! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Υδροχόο το απόγευμα, θα αυξήσει την ενέργειά σου επικίνδυνα, γι’ αυτό διοχέτευσέ τη κάπου που θα έχεις και όφελος, όπως σε μια επίσκεψη στο γυμναστήριο!

Καρκίνος
ήμερα θα έχεις την τάση να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και αυτό μπορεί να δημιουργήσει θέματα με την οικογένειά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και θα δημιουργήσει μια κινητικότητα σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και σου εφιστά την προσοχή, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει κατά το απόγευμα με τον Άρη από τον Υδροχόο, θα σε κάνει αρκετά δραστήριο/α και ανήσυχο/η. Θα σε συμβούλευα όμως να διοχετεύσεις την ενέργειά σου εκτός οικίας.

Λέων
Η ενέργειά σου θα βρίσκεται στο ζενίθ σήμερα και θα σου είναι αρκετά δύσκολο να μείνεις στο σπίτι. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και θα τονίσει την ανάγκη σου να πάρεις τους δρόμους, προκειμένου να συναντήσεις συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τον Υδροχόο το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να αναλάβεις δράση και να ασχοληθείς με θέματα του περιβάλλοντός σου, προκειμένου να βοηθήσεις. Πρόσεξε τον τρόπο που οδηγείς, γιατί θα έχεις την τάση να πατήσεις το γκάζι λίγο παραπάνω.

Παρθένος
Το μυαλό σου σήμερα είναι ένα τεράστιο κομπιουτεράκι και υπολογίζει λογαριασμούς και οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Υδροχόο κατά το απόγευμα, θα σε κάνει να σχεδιάσεις το οικονομικό σου πλάνο και με βάση αυτό να κινηθείς. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια που έχεις, για να ασχοληθείς και να διευθετήσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχεις, κυρίως αν αφορά τα οικονομικά σου.

Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου, γι’ αυτό την προσοχή σου σήμερα θα μονοπωλήσει ο εαυτός σου, καθώς θα είσαι πολύ απασχολημένος/η με τα θέματά σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τον Υδροχόο το απόγευμα, θα σε κάνει να αναλάβεις δράση προκειμένου να λύσεις οτιδήποτε σε απασχολεί, και μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο. Πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός/η, γιατί ο ζήλος μπορεί να είναι τόσο υπερβάλλων, ώστε να δημιουργήσει προβλήματα στις προσωπικές σου σχέσεις.

Σκορπιός
Η διάθεσή σου δε θα είναι στα καλύτερα της και εσύ θα προσπαθήσεις να βρεις μια καλή δικαιολογία για να μην κάνεις τίποτα σήμερα και να ονειροπολήσεις με την ησυχία σου! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σου δημιουργεί δεύτερες σκέψεις ακόμα και για τα πιο απλά θέματα, με αποτέλεσμα να επικεντρωθείς στα αρνητικά, αφήνοντας πίσω τα θετικά. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τον Υδροχόο το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να αφήσεις τις σκέψεις και να περάσεις στη δράση!

Τοξότης
Την ημέρα θα τη μονοπωλήσουν οι φίλοι σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και δείχνει πόσο σημαντικές είναι για εσένα οι φιλικές σου σχέσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Υδροχόο το απόγευμα, θα σε κάνει να αναλάβεις δράση και να ασχοληθείς με υποθέσεις φίλων σου, προκειμένου να δώσεις μια χείρα βοηθείας σε αυτά που τους απασχολούν. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αναλάβεις δράση και για θέματα συναδέλφων, για αυτό βάλε προτεραιότητες από τώρα!

Αιγόκερως
α επαγγελματικά σου θέματα θα σου αποσπάσουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο σήμερα, καθώς θέλεις να κάνεις ένα ακόμα βήμα για να φτάσεις πιο κοντά στο στόχο σου, που δεν είναι άλλος από την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Υδροχόο κατά το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να επιτύχεις την εύνοια των ανωτέρων σου και να τους δείξεις ότι μπορούν να βασιστούν επάνω σου! Πρόσεξε μόνο, γιατί ο υπερβολικός ζήλος μπορεί να παρεξηγηθεί.

Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και η ημέρα ενδείκνυται για οποιαδήποτε θέματα έχουν να κάνουν με τη μόρφωση και την εκπαίδευσή σου. Μπορείς να κάνεις ένα σεμινάριο ή να προσπαθήσεις ν αποκτήσεις ακόμα μεγαλύτερη εξειδίκευση στο αντικείμενο της δουλειάς σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από το ζώδιό σου κατά το απόγευμα, θα σου δώσει την ενέργεια για να αναλάβεις δράση εδώ και τώρα και να ξεκινήσεις να υλοποιείς ένα- ένα τα πράγματα που έχεις κατά νου.

Ιχθείς
Σήμερα ο συναισθηματικός σου κόσμος θα είναι σαν φουρτουνιασμένη θάλασσα και δε θα έχεις την απαραίτητη ψυχραιμία για να διαχειριστείς ανθρώπους και καταστάσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Υδροχόο κατά το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να κυνηγήσεις ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και να βγεις κερδισμένος/η από τις ενέργειές σου. Μπορεί όμως να δημιουργηθούν και εντάσεις στο περιβάλλον σου, καθώς θα έχεις την τάση να μην ακούς κανέναν.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις