google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο, 26 & 27 Νοεμβρίου 2016! - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο, 26 & 27 Νοεμβρίου 2016!

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Μία έντονη Παρασκευή ανεξάρτητα αν χαρακτηρίζεται «Μαύρη» σύμφωνα με τα ξενόφερτα έθιμα…  Έτσι λοιπόν ανοίγει έντονες πτυχές συναισθημάτων και τις φέρνει την επιφάνεια για να εξωτερικευτούν και να βρουν ανταπόκριση! Ερωτικά λοιπόν γινόμαστε τόσο κτητικοί όσο και να μην αφήνουμε στους άλλους κανένα περιθώριο για να αντιδράσουν..



Το Σάββατο σέρνει και αυτό το έντονα μαγνητικό και φορτισμένο κλίμα της Παρασκευής καθώς οι πλανήτες όταν κάνουν ισχυρές όψεις τις κάνουν και έχουν και διάρκεια! Ερωτικά, η φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων έχει ενδιαφέρουσα προσέγγιση όμως αυτό δεν πρέπει να μένει σε θεωρητικό επίπεδο αλλά και σε πρακτικό.

Η Κυριακή έχει την γνωστή της μελαγχολία αν και αυτή τη φορά έχει μία πιο εσωτερική διάθεση αλλά πάντα σε πλαίσια … Ο έρωτας έχει μία περίεργη ανταπόκριση που δεν είναι ευδιάκριτη, αλλά υπάρχει !

Με μεγάλη όρεξη υποδέχεστε αυτό το τριήμερο αφού είστε ξεσηκωμένοι και για τα επαγγελματικά σας αλλά και για τα ερωτικά σας που έτσι και αλλιώς σταδιακά ασχολείστε περισσότερο με αυτά!
Σαφώς και έχετε πάλι πολύ δουλειά να κάνετε και αυτό το τριήμερο δε θα ξεκουραστείτε… Αν για τα ερωτικά σας αυτό είναι πρόβλημα είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε να κάνετε τον σωστό καταμερισμό!
Είστε πολύ ερωτικοί αυτό το τριήμερο αλλά και απρόβλεπτοι και βέβαια λίγο ανεξάρτητοι και όλα αυτά μαζί για να τα ταιριάξετε μόνο εσείς θα τα καταφέρετε.. Ερωτικά θα μοιράσετε χαρά ..

Σίγουρα, είστε κουρασμένοι αυτό το τριήμερο και το σπίτι σας είναι η μόνη συντροφιά για να ξεκουραστείτε! Ερωτικά σιγά-σιγά βρίσκετε τις ισορροπίες σας και  θα έχετε έξαρση συναισθήματος ..
Ένα τριήμερο με αρκετές μετακινήσεις και αυτό που σας αρέσει είναι ότι ανανεώνεστε μέσα από αυτό! Ερωτικά πάντως υπάρχει μία μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία ..
Πολύ ανυπόμονοι έχετε γίνει και αυτό που σας τονώνει το ενδιαφέρον είναι ότι θέλετε εντάσεις και εξάρσεις ενδιαφέροντος! Ερωτικά είστε φορτικοί αλλά αυτό δεν μπορείτε προς το παρόν να το ελέγξετε ..
Δε σας πτοεί τίποτα παρά μόνο οι εξωτερικοί παράγοντες που δε συνηγορούν υπέρ σας… Έτσι λοιπόν για τα ερωτικά σας είναι δύσκολο να βρείτε τρόπο να δείξετε ανοχή αφού ότι σας ενοχλεί ή δεν είναι σύμφωνο με τις επιθυμίες σας, τότε είναι και απορριπτέο.

Ένα τριήμερο που σας απομονώνει λίγο γιατί αυτά που θέλετε να τελειώσετε είναι πολλά και νιώθετε τον χρόνο να σας πιέζει. Ερωτικά, θέλετε να πάτε μπροστά γιατί αυτό σας λέει η λογική σας που όμως το συναίσθημα σας κρατάει πίσω και έχετε τις αμφιβολίες σας ..

Είστε σε μία αναστάτωση γιατί βλέπετε ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σας αλλά αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι δεν μπορείτε να λειτουργείτε μόνοι σας … Ερωτικά, το να περνάτε χρόνο με τους φίλους σας εκλαμβάνεται ως έλλειψη ενδιαφέροντος!

Είστε και εσείς έντονα φορτισμένοι αυτό το τριήμερο και με το δίκιο σας αφού νιώθετε στο μάτι του κυκλώνα. Ερωτικά πάντως θέλετε να κάνετε εντύπωση και να υπερτερείτε, αλλά αυτό δε θα περάσει εύκολα από τους άλλους ..

Σας αρέσει να ταξιδεύετε και σας αρέσει να είστε αυτοί που δεν σταματάτε πουθενά ακόμα και όταν οι όλοι οι άλλοι σταματούν! Αυτό το τριήμερο αναγκαστικά θα έχετε κοινωνικές υποχρεώσεις και θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας…

Όλο και πιο εύκολα παίρνετε αποφάσεις εσείς και δεν είναι ότι είστε απλά πιο γρήγοροι, είστε πιο συγχρονισμένοι! Ερωτικά, αυτά που θέλετε δεν μπορείτε να τα έχετε και όταν συμβιβάζεστε καταπιέζεστε.

πηγή: rythmosfm.gr
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις