google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων για το 2017: Τι σας περιμένει στα ερωτικά σας; - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων για το 2017: Τι σας περιμένει στα ερωτικά σας;

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε τις Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις ζώδια 2017 σας και δείτε τι επιφυλάσσει για εσάς η νέα χρονιά στην αισθηματική σας ζωή. Η αστρολόγος Νάνσυ Πατμάνογλου μελέτησε τις αστρολογικές όψεις του έτους και ετοίμασε για εσάς τις Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις ζωδία 2017.

ΚΡΙΟΣ

Βαθιά επιθυμία για να χτίσετε γερά θεμέλια στην αγάπη.

Η ακραία ένταση και τα σκαμπανεβάσματα που έχετε βιώσει τα τελευταία χρόνια αρχίζουν σιγά-σιγά και υποχωρούν. Σκεφτείτε όμως ότι όλες αυτές οι πιέσεις σας έχουν εξαναγκάσει, ανεξάρτητα από το τίμημα που θα πληρώσετε, να επαναξιολογήσετε τις προτεραιότητές σας, τον τρόπο δράσης σας και την ερωτική σας ζωή.
Η βαθιά ανάγκη σας να ξαναβρείτε τον εαυτό σας έχει την τελευταία λέξη στη ζωή σας και  σας καθοδηγεί σε πιο αληθινά μονοπάτια. Πράγματι, ο Ουρανός στο ζώδιό σας οδηγεί τη ζωή σας, κάνετε επαναστάσεις και ριζικές αλλαγές, αυτός ο προοδευτικός πλανήτης σας παρακινεί να πάρετε αποφάσεις ζωής που δεν είχατε καν σκεφτεί στο παρελθόν. Αν και οι περισσότεροι από εσάς αλλάζετε συνεχώς πεποιθήσεις και φιλοσοφία ζωής, ακόμα και μέσα από συναισθηματικές αναταραχές, ο Κρόνος στον φιλοσοφικό και γνωστικό ένατο οίκο σας σάς παροτρύνει να αναζητήσετε τι έχει νόημα τώρα για σας στη ζωή σας και αλλάζει το παιχνίδι. Το σύμπαν σας προσκαλεί να ριζώσετε, να χτίσετε γερά θεμέλια, να ανοίξετε την καρδιά σας, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να οικοδομήσετε μακροπρόθεσμα σχέδια στην αγάπη.

Προχωράτε μπροστά με πίστη στον εαυτό σας.
Ο Κρόνος στον επεκτατικό ένατο οίκο σας στην πραγματικότητα θα ηρεμήσει τα πράγματα στην ψυχή σας, βλέπετε τώρα πιο λογικά και πρακτικά πρόσωπα και καταστάσεις. Παρά τις ανησυχίες σας και την αίσθηση ότι κινείστε σε αργό ρυθμό, οι επιθυμίες σας παίρνουν μια πιο απτή μορφή. Παίρνετε στα χέρια σας το πεπρωμένο σας αλλά τώρα δεν είστε παρορμητικοί και βιαστικοί, μπορείτε να περιμένετε. Δεν πιέζετε την τύχη σας, εμπιστεύεστε το σύμπαν και περιμένετε τι θα συμβεί. Το 2017 αναλαμβάνετε τον έλεγχο της ερωτικής σας ζωής και αξιολογείτε αν η σχέση σας κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, κάνετε προσπάθειες για να νιώσετε ασφαλείς και σίγουροι για το μέλλον. Μην ξεχάσετε όμως να λάβετε υπόψη σας τα καρμικά μαθήματα του παρελθόντος, τι έχετε κερδίσει και τι έχετε χάσει, καθώς από αυτό και μόνο εξαρτάται η ομαλή πορεία της ερωτικής σας ζωής.

Χαρμόσυνα νέα από τον τυχερό Δία.
Ο Δίας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, και νοιάζεται για την ευτυχία σας, φωτίζει τη συναισθηματική σας ζωή. Βασιστείτε σε αυτόν τον γενναιόδωρο πλανήτη για να αποκαταστήσετε την ηρεμία και την ισορροπία στη σχέση σας, αν είχε κλονιστεί από τις δυσκολίες που έχετε περάσει μαζί με τον αγαπημένο σας, αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και ανοίξτε την αγκαλιά σας σε μια νέα αγάπη. Αυτός ο ευεργέτης πλανήτης θα σας δώσει την ευκαιρία να προχωρήσετε μαζί σε κάτι άλλο, πιο σταθερό και σίγουρο, ίσως ακόμα συγκατοικήσετε ή αποφασίσετε για γάμο. Ακόμα κι αν υπάρξει χωρισμός, θα είναι φιλικός, δεν επιθυμείτε διενέξεις και ακρότητες. Αν είστε μόνοι, έχετε τη δίψα να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση και τα αστέρια είναι στο πλάι σας. Παράλληλα σας βοηθούν να απομακρύνετε τις ανασφάλειές σας και τους φόβους σας που πιθανότατα παρεμπόδιζαν την αγάπη. Προσεγγίζετε με ευκολία τους άλλους ανθρώπους, έχετε την παρόρμηση και την επιθυμία να κάνετε νέες γνωριμίες, δίνοντας λιγότερο προσοχή στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτό το έτος, προτεραιότητά σας είναι να επικεντρωθείτε στη συναισθηματική σας ζωή, η οποία έχει περάσει από χρονικές περιόδους δυσκολίας.

Σημασία έχει η ευτυχία σας, ανεξάρτητα το τίμημα.
Πριν όμως έρθει αυτή η συναρπαστική στιγμή, θα έχετε πολλά να σκεφτείτε: Ποιό είναι το κατάλληλο άτομο που μπορεί να κάνει την καρδιά σας να τραγουδήσει; Τι πρέπει να αλλάξετε για χάρη της αγάπης; Τις απαντήσεις θα τις πάρετε από τις δυο εκλείψεις που ενεργοποιούν τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, τη Σεληνιακή στις 11 Φεβρουαρίου και την Ηλιακή στις 21 Αυγούστου. Το φεγγάρι θα σας αναγκάσει να κάνετε σημαντικούς μετασχηματισμούς, προκειμένου να βελτιώσετε τη σχέση σας ή να δώσετε ένα τέλος. Σας δίνει ευκαιρίες για να ερωτευτείτε που είναι μόνο στο χέρι σας να τις αδράξετε. Ίσως όμως χρειαστεί να παλέψετε με μια πραγματικότητα που μπορεί να μη σας αρέσει και πολύ αλλά και να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες που δεν θα είναι πάντα εύκολο να τις αναγνωρίσετε. Αν έχετε υποχωρητική και συμβιβαστική στάση και εκφράζεστε με ανοιχτή καρδιά, η ευτυχία σας χτυπά την πόρτα. Γενικά, το 2017 έρχεται με ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον και εγκαινιάζει μια ευτυχισμένη περίοδο στην ερωτική σας ζωή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προχωρήστε προς τα εμπρός και μην κοιτάτε πίσω.

Το σύμπαν σας φέρνει αντιμέτωπους με φόβους και εμμονές που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, επιλογές που πρέπει να γίνουν και παρωχημένους τρόπους σκέψης. Είναι απαραίτητο να απαλλαγείτε από κάποια πράγματα, προκειμένου να νιώσετε αληθινή ευτυχία, έτσι πρέπει να αφήσετε μια ιστορία που έχει φτάσει στο τέλος της. Ο Κρόνος στον μετασχηματιστικό και έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας αναδεύει τις αμφιβολίες σας και μειώνει την αυτοπεποίθησή σας. Φτάνετε στη ρίζα αυτών των προβλημάτων, προκειμένου να τα εξαλείψετε, έχετε δισταγμό και φόβους, σκεφτόμενοι το παρελθόν, με αποτέλεσμα η λίμπιντό σας να είναι κάποιες στιγμές μειωμένη ή την τελευταία στιγμή ματαιώνεται η επιθυμία σας να εισέλθετε σε μια σχέση ή να ερωτευτείτε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτόν/ην που θέλετε, είναι ο φόβος σας που σαμποτάρει την αγάπη. Ίσως ακόμα και να νιώθετε εμπόδια εξαιτίας της έλλειψης οικονομικών  πόρων, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να απέχετε από την αγάπη, αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να αγαπηθεί γι’ αυτό που είστε.

Αυτός ο έντονα καρμικός πλανήτης σας φέρνει μια αναγκαία αλλά αργή συνειδητοποίηση ότι πρέπει να απελευθερωθείτε από συμπεριφορές του παρελθόντος που σας κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Αλλά προηγουμένως θα τεστάρει τα συναισθήματά σας, καλώντας σας να εξετάσετε σε βάθος την αγάπη, ίσως ακόμα να νιώθετε ηττημένοι κατά κάποιο τρόπο. Είναι στο χέρι σας να αφήσετε πίσω σας την απροθυμία, την καχυποψία και τη δυσπιστία, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί με την πάροδο του χρόνου και έχουν απομακρύνει τη χαρά και τον αυθορμητισμό σας. Αντιμετωπίστε κατά μέτωπο τους κακούς δαίμονές σας αλλά μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται από τις αμφιβολίες και τις εμμονές που αποτρέπουν την ευτυχία σας. Η αγάπη θα έρθει κοντά σας, μόνο αν ανοίξετε την καρδιά σας σε αυτήν. Μπορεί να μην είναι και η καλύτερη χρονιά για να πάρετε ρίσκα, αλλά μην αφήσετε την απαισιοδοξία να καταστρέψει τις πιθανότητες να νιώσετε αγάπη.

Χρυσές ευκαιρίες, αλλά ακόμα κάποιες αμφιβολίες.
Ο Δίας θα είναι σύμμαχός σας από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες καθώς θα κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και στο τέλος του χρόνου θα έχει απομακρυνθεί και ο Κρόνος. Μπορείτε να βασιστείτε στην καλοσύνη και τη γενναιοδωρία αυτού του γιγάντιου πλανήτη, καθώς θα ανοίξει τη συναισθηματική σας ζωή και θα ενδυναμώσει τη λίμπιντό σας. Αν είστε σε σχέση, επωφεληθείτε από αυτόν για να αναθερμάνετε το πάθος με τον αγαπημένο σας, να διευρύνετε την οικογένειά σας, αλλά κυρίως για να νικήσετε ορισμένους φόβους που έρχονται ξανά και ξανά στο μυαλό και την καρδιά σας και σας εμποδίζουν να απολαύσετε την ευτυχία. Αφήνεστε στην ευτυχία κάτω από την καθοδήγηση του Δία, δεν θα έχετε καμία έλλειψη τρανταχτών επιχειρημάτων για να πείσετε το σύντροφό σας ότι έχει κάνει τη σωστή επιλογή. Πετυχαίνετε το στόχο σας και ο αγαπημένος σας είναι γοητευμένος από τη δύναμη και το πάθος σας, έχετε τις εξουσίες της πειθούς και της αποπλάνησης για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Εάν είστε μόνοι, η μυστηριώδης και σαγηνευτική παρουσία σας είναι μαγνήτης για τους θαυμαστές σας, κάποιος/α έρχεται στη ζωή σας με υποσχέσεις ευτυχίας και συντροφικότητας, δεν φοβάστε τώρα να ανοίξετε την καρδιά σας. Ο Δίας δίνει ώθηση στα έντονα συναισθήματα και τη λίμπιντό σας, η οποία ίσως και να ήταν λίγο υποτονική λόγω της παρουσίας του Κρόνου, και σας προσκαλεί να αλλάξετε τη στάση σας, συνειδητοποιώντας ότι οι μάχες κερδίζονται όταν εγκαταλείψετε συμπεριφορές που λειτουργούν ανασταλτικά στην αγάπη. Αυτός ο τυχερός πλανήτης αυξάνει τις πιθανότητες να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε και σας προστατεύει από την απογοήτευση, βρίσκετε κάποιον/α με ένα κοινό όραμα ζωής.

Κατανοείτε τι είναι επιζήμιο για την εκπλήρωση των ονείρων σας.
Το φεγγάρι ρίχνει φως στις γκρίζες ζώνες, καθώς οι δύο εκλείψεις που θα φωτίσουν τον οικείο και έντονα συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, στις 11 Φεβρουαρίου και στις 21 Αυγούστου, παίρνουν μαζί τους, τους παλιούς φόβους σας και συνειδητοποιείτε ότι θα πρέπει να αφήσετε το ζοφερό παρελθόν. Αν είστε σε σχέση, καταφέρνετε να αναζωπυρώσετε τη φλόγα του πάθους, να φέρετε τον αγαπημένο σας πιο κοντά σας, να ξεκινήσετε ή να επεκτείνετε την οικογένειά σας. Αν και γύρω από τις παραπάνω ημερομηνίες θα βρεθείτε και πάλι αντιμέτωποι με τις αμφιβολίες σας, τελικά θα καταλάβετε τι είναι επιζήμιο για την εκπλήρωση των ονείρων σας. Ίσως βιώματα από την παιδική σας ηλικία ή τις οικογενειακές καταβολές σας ή μια νοσηρή εξάρτηση από τους αγαπημένους σας έχουν παρεμποδίσει τον αυθορμητισμό και τη γενναιοδωρία σας. Απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα από το στενό κύκλο σας τα οποία θέλουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην ερωτική σας ζωή και θέτετε τα όριά σας. Ηρεμείτε από το άγχος σας, ξεπερνάτε τα επαναλαμβανόμενα εμπόδια που κωλύουν την αγάπη, οι τελευταίοι μήνες του 2017 είναι ευνοϊκοί για να ζήσετε ένα δυνατό πάθος ή για δέσμευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βγαίνετε από την ουτοπία σας και τις ψευδαισθήσεις σας.

Μήπως οι ψευδαισθήσεις σας ή οι αυταπάτες σας έχουν κατακερματιστεί από την πραγματικότητα; Μήπως αρχίζετε σιγά-σιγά και καταλαβαίνετε ότι οι προσδοκίες σας δεν είναι ίδιες με του συντρόφου σας; Μη βιαστείτε σε τίποτα, χρειάζεται χρόνος για να κατανοήσετε τι σας απομακρύνει και τι σας ενώνει. Δεν πρόκειται πλέον να εξαπατήσετε τον εαυτό σας για το πώς αισθάνεστε, πόσο ισχυρή ή όχι είναι η σχέση σας, ούτε και μπορείτε πλέον να προσποιείστε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ο Ποσειδώνας στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων, παίρνει μαζί του τις αμφιβολίες και τη σύγχυση, βλέπετε την πραγματικότητα, ίσως αποδοκιμάσετε τη σχέση σας ή μπορεί να είναι οι επαγγελματικές σας επιλογές που αναστατώνουν το σύντροφό σας.

Image result for ΔΙΔΥΜΟΙ ζωδιο

Το σύμπαν σας καλεί να εξετάσετε με καθαρό μυαλό την αληθινή φύση της σχέσης σας. Δεν υπάρχει πλέον εξαπάτηση ή οπισθοχώρηση από δύσκολες αλήθειες. Αντίθετα, διαχωρίζετε τα όνειρά σας από την πραγματικότητα, προκειμένου να κάνετε ό, τι μπορείτε για να διατηρηθεί η σχέση σας, διαφορετικά απαλλάσσεστε από ό, τι δεν έχει πλέον νόημα στη ζωή σας. Κάνετε σημαντικές επιλογές που αφορούν το μέλλον σας: Ή η σχέση σας γίνεται στενότερη ή βαδίζετε σε χωριστούς δρόμους. Ανεξάρτητα από τη διαδρομή που θα επιλέξετε, αναμένετε σύντομα να βγει ο ήλιος και να φωτίσει το δρόμο της αγάπης. Είστε μόνοι; Δεν πρόκειται να κάνετε τολμηρά άλματα σε μια σχέση, χωρίς πρώτα να εξετάσετε προσεκτικά την ικανότητα του άλλου ατόμου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Δεν είστε πλέον διατεθειμένοι να χάσετε τον εαυτό σας μέσα στην ψευδαίσθηση μιας αγάπης που μπορεί να σας απομακρύνει από τις προτεραιότητές σας.

 Ανάγκη για αξιολόγηση και ενδοσκόπηση της ερωτικής σας ζωής.
Αν και προφανώς επιδιώκετε να γίνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα, δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι τα αστέρια θα είναι πάντα στο πλευρό σας, τουλάχιστον όχι όταν εσείς θέλετε. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με τον Κρόνο, αυτόν τον μεγάλο δάσκαλο ο οποίος συνεχίζει να κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, βάζοντας εμπόδια και περιορισμούς στην αγάπη και επιβαρύνοντας τόσο την ερωτική σας ζωή όσο και τις σχέσεις σας με τους άλλους γενικότερα. Αυτός ο σοβαρός και σκληρός πλανήτης  σας στριμώχνει στη γωνία και σας αναγκάζει να αναρωτηθείτε αν η σχέση σας είναι υγιής και δίκαιη. Δεν πρόκειται τώρα να εξιδανικεύσετε τον αγαπημένο σας, αγνοώντας τι είναι λάθος ή γιατί δεν αισθάνεστε καλά, αλλά εξετάζετε τη σχέση σας ορθολογιστικά χωρίς να παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας. Εξακολουθεί να έχει νόημα για σας ή όχι; Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και σας δίνει την ισορροπία που αναζητάτε;

Μην περιμένετε να είναι και η πιο ρομαντική και συναισθηματική χρονιά στη ζωή σας, αλλά μην αγνοήσετε τη δουλειά που πρέπει να γίνει με σκοπό την ενίσχυση του δεσμού σας και την αποκατάσταση των διαφορών σας. Ή θα βρεθεί κοινό έδαφος μεταξύ σας ή θα δώσετε ένα αμετάκλητο τέλος, αν νιώθετε ότι δεν ταυτίζονται οι ανάγκες σας πλέον, προχωράτε σε κάτι άλλο. Αυτός ο καρμικός πλανήτης ασκεί πίεση στην αγάπη και σας δίνει τη δυνατότητα να καταλάβετε τις συναισθηματικές ανάγκες σας και να δείτε εάν οι επιλογές σας ανταποκρίνονται στη δική σας αλήθεια. Επιδιώκετε να μάθετε αν η σχέση σας μπορεί να αντέξει στη φθορά του χρόνου και τη συνήθεια. Αν μπορέσετε κι οι δύο να αντισταθείτε στην επίθεση του Κρόνου, η σχέση σας θα βγει ακόμη πιο ισχυρή. Αν όχι, να ξέρετε ότι πλησιάζει αργά και ίσως βασανιστικά το τέλος. Ανεξάρτητα από τις αποφάσεις σας, ο Δίας στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, θα εμποτίσει την καρδιά και το μυαλό σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία ή θα δείτε το φως κάπου αλλού.

Καταφύγιο από την καταιγίδα.
Ο Δίας θα γυρίσει τον τροχό της τύχης στην αγάπη και ευνοεί νέες γνωριμίες, νέα πάθη και αυθόρμητες περιπέτειες, τα οποία ίσως και να τα έχετε ξεχάσει. Θα αισθανθείτε αναγεννημένοι, μοιράζεστε τα συναισθήματά σας και αναβιώνετε το πάθος στη σχέση σας, αν προσπαθήσετε. Η γενναιοδωρία σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ζείτε τον έρωτα και τη ζωή με ενθουσιασμό, επεκτείνεστε και διασκεδάζετε αλλά παράλληλα δεν κλείνετε τα μάτια στην πραγματικότητα. Ο Κρόνος σας πιέζει να είστε λογικοί και νηφάλιοι, αλλά θα νιώσετε σίγουρα σαν να ξεκινάτε τη ζωή σας ξανά, αφήνοντας πίσω τις συγκρούσεις που προκαλούνται από τις διαφορές απόψεων ή από τις επαγγελματικές σας επιλογές. Δεν διστάζετε πια να εκφράσετε τα συναισθήματα και την αγάπη σας, ξεχνάτε το παρελθόν και όλα τα αρνητικά που έχετε ζήσει τον τελευταίο καιρό. Το μέλλον σας προδιαγράφεται λαμπρό με τη γνώση του πώς να αναγνωρίζετε τις επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα στις επιθυμίες σας και τα όνειρά σας.


ΛΕΩΝ

Επιθυμία για βάθος συναισθημάτων και αναζήτηση για απαντήσεις.

Μήπως νιώθετε ότι το πεπρωμένο θέλει να σας αποκλείσει από την αγάπη ή να περιορίσει τις παρορμήσεις σας; Ο Κρόνος κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και κάτω από την επιρροή αυτού του αυστηρού πλανήτη, δεν υπάρχει χώρος για έντονα συναισθήματα, απερίσκεπτες συναισθηματικές αποφάσεις ή να χάσετε τον εαυτό σας στην αγάπη. Ο Κρόνος απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και βαθιά σκέψη, και έτσι σας προσκαλεί να εξετάσετε σε βάθος και ορθολογιστικά τη φύση των σχέσεών σας με τον αγαπημένο σας και τα παιδιά σας. Προσπαθείτε να κατανοήσετε τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους επιστρέφετε στους παλαιούς τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς, οι οποίοι έχουν αποτύχει στο παρελθόν και πώς θα οικοδομήσετε μια σχέση η οποία θα σας κάνει ευτυχισμένους.

Με τον Κρόνο δεν υπάρχει ούτε ευαισθητοποίηση, ούτε και αυταπάτη, σας φέρνει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο με τα προβλήματα της σχέσης σας ή τη μοναξιά, σας θέτει βαθιά ερωτήματα που έχουν σημασία για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Φροντίστε όμως να μην κάνετε δύσκολες ερωτήσεις. Αυτή η τόσο αναγκαία αξιολόγηση, ακόμα και αν δεν σας γεμίσει με χαρά, θα σας φέρει πιο κοντά στο σύντροφό σας και θα αποκαταστήσει την αμοιβαία κατανόηση. Κάποιοι του ζωδίου σας, προτιμώντας να αποφύγετε τα έντονα πάθη, την αγωνία και τη μελαγχολία ή το φόβο της απόρριψης και της απογοήτευσης, μπορεί να κάνετε μια σχέση η οποία στηρίζεται περισσότερο στη λογική παρά στο πάθος.

Σε κάθε περίπτωση, περνάτε από μια περίοδο αναπροσαρμογής των ιδανικών και των αξιών σας, θέτετε νέες συναισθηματικές προτεραιότητες που απαιτούν να είστε περισσότερο ώριμοι παρά αυθόρμητοι. Αν έχετε παιδιά, ανησυχείτε περισσότερο από το συνηθισμένο για την εκπαίδευση και την ανάπτυξή τους, και ίσως να γίνετε ακόμη και σκληροί μερικές φορές, προκειμένου να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Ίσως νιώσετε ανασφάλειες με τον αγαπημένο σας ή ένα παιδί σας (προβλήματα υγείας ή ψυχολογική σύγκρουση) που σας αναγκάζουν να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και να γίνετε πιο ώριμοι και υπεύθυνοι. Δεν έχετε τώρα καμία υπομονή για άσκοπα ερωτικά ειδύλλια και δεν απολαμβάνετε τόσο τη διασκέδαση και τις στιγμές. Η χρονιά αυτή σας καλεί να είστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι, αλλά όχι σκληροί και απαιτητικοί, να πάρετε τα πράγματα στα σοβαρά.

 Απολαύστε μια διασκεδαστική και αμέριμνη ζωή.
Αναμφίβολα, ορισμένες πιέσεις σας έχουν βυθίσει σε απογοήτευση, αλλά έχετε ένα σημαντικό σύμμαχο στο πλευρό σας. Ο Δίας στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, σας βοηθά να γοητεύσετε τους γύρω σας με την πειθώ, τα αστεία σας και την ευγλωττία σας, αυξάνει τις γνωριμίες σας και μεταδίδετε το μήνυμά σας με ενθουσιασμό. Αν συναντήσετε κάποιον/α που σας αρέσει, να είστε σίγουροι ότι θα έχετε κοντά σας ένα άτομο που είναι καλός φίλος σας αλλά και εραστής/ερωμένη σας παράλληλα. Επωφεληθείτε από την εύνοια του Δία που σας φέρνει μια διασκεδαστική και αμέριμνη ζωή και κάντε νέους φίλους, απολαύστε τη σχέση σας με το σύντροφό σας και τα παιδιά σας, αντί να εκνευρίζεστε και να ξεσπάτε πάνω τους.


Τι έχει πραγματικά νόημα για σας;
Το φεγγάρι φωτίζει αυτήν την χρονιά τα καλά και τα κακά της ζωής σας, καθώς τρεις εκλείψεις τραντάζουν συθέμελα την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή σας: 1) Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 11 Φεβρουαρίου 2) Η Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, στις 7 Αυγούστου και 3) Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 21 Αυγούστου. Έχετε πολλά να σκεφτείτε γύρω από τις προσωπικές ανάγκες σας και επιθυμίες σας, ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες στιγμές που θα σας ωθήσουν όμως να σκάψετε βαθιά μέσα σας και να δείτε αν η σχέση σας εξακολουθεί να έχει νόημα για σας, αν τα πρότυπα της σχέσης σας είναι σύμφωνα με τις αξίες σας. Τώρα δεν παίρνετε τα πράγματα ελαφρά τη καρδία. Προσπαθήστε να μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα από ό, τι πραγματικά είναι, αντίθετα, δείτε τα πράγματα καθαρά, με ανοιχτό μυαλό και κατανόηση.

Εάν είστε μόνοι, συνειδητοποιείτε τι θέλετε και τι δεν θέλετε πια, πώς θα προσεγγίσετε την αγάπη, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να περάσετε μέσα από απογοητεύσεις και καταιγίδες. Ίσως αισθανθείτε ότι δεν υπάρχει κανείς για σας ή ότι κανείς δεν θα μπορούσε να ταιριάζει με τα κριτήριά σας. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς από την άλλη πλευρά, το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τις σκοτεινές διαθέσεις σας και θα φωτίσει τη συναισθηματική σας ζωή, φέρνοντάς σας σε επαφή με μερικούς ενδιαφέροντες ανθρώπους. Προσπαθήστε να μη νιώσετε παγιδευμένοι στο κυνήγι της αγάπης και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν σύμφωνα με τη ροή των γεγονότων, βασιζόμενοι στα καρμικά μαθήματα του παρελθόντος. Σιγά-σιγά, βγαίνετε από το σκοτεινό σπήλαιό σας, προσεγγίζετε κάποιον/α ο οποίος/α θα γίνει σημαντικός/ή για εσάς αργότερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ερωτική σας ζωή αλλάζει σελίδα.

Η ερωτική σας ζωή τίθεται υπό βαθιά και αναλυτική εξέταση, καθώς ο Πλούτωνας στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς καλεί σε ένα βαθύ μετασχηματισμό, καθοδηγώντας  την αναζήτησή σας για πιο βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις και εμπνέοντάς σας να αποσαφηνίσετε τι είναι αυτό που αποστραγγίζει τη σχέση σας. Βρίσκετε τη δύναμη που χρειάζεστε για να απαλλαγείτε από ό, τι σας βασανίζει, να γυρίσετε σελίδα σε έναν τρόπο ζωής που πλέον δεν σας σέρνει προς κάτω. Να είστε προσεκτικοί να μην χάσετε την ψυχραιμία σας και αφήσετε την πικρία του παρελθόντος να δράσει ενάντια στο συμφέρον της σχέσης σας. Εάν είστε μόνοι, μπορεί να χρειαστεί να περάσετε μέσα από το σκοτάδι: απογοήτευση, οικογενειακά προβλήματα ή το παρελθόν σας σάς καλούν να τερματίσετε ένα οδυνηρό κεφάλαιο στη ζωή σας.


Επιθυμία για ειλικρίνεια και απομάκρυνση της σύγχυσης.
Είστε διχασμένοι ανάμεσα στην ανάγκη σας να ζήσετε ένα έντονο πάθος και τις υποχρεώσεις σας. Θέλετε τα πάντα αλλά δεν έχετε τίποτα, παρεξηγήσεις και διαστρεβλώσεις των γεγονότων μπορεί να προκαλέσουν ένα βαθύ ρήγμα ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας, καθώς ο Ποσειδώνας κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αν δεν εκφράζετε τις επιθυμίες σας και δεν απαντήσετε στις επείγουσες ανάγκες του αγαπημένου σας, ο Ποσειδώνας θα θέσει τη σχέση σας σε κίνδυνο. Να είστε προσεκτικοί, για να καθαρίσετε τον αέρα και να έρθετε πιο κοντά και πάλι, θα χρειαστεί να είστε ειλικρινείς και σαφείς στις ανάγκες σας.

Αν και η ανάγκη σας για οικειότητα και αγάπη θα ενταθεί, οι παρανοήσεις και τα καθήκοντά σας, τα οποία ίσως τα καταπνίξετε μέσα σας, θα σας αφήσουν ανικανοποίητους. Προσπαθήστε να μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα από ό, τι είναι, αν θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας. Απομακρύνετε τις παρωχημένες αρνητικές σας συνήθειες και μην επιβάλλετε την άποψή σας. Αν είστε μόνοι, θέλετε με όλη την καρδιά σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, αλλά το σύμπαν συνιστά να μην αφήσετε εντελώς ελεύθερο τον εαυτό σας, ζυγίστε τις επιλογές σας, προτού εμπιστευτείτε κάποιον/α. Κατά καιρούς, θα αμφισβητείτε τους πάντες και τα πάντα, ειδικά τον εαυτό σας ότι ποτέ δεν θα αγαπηθείτε.

Ανάπτυξη και ωριμότητα.
Αυτό το έτος θα είναι λίγο μελαγχολικό και απογοητευτικό, καθώς οι συνθήκες θα είναι τέτοιες που θα σας αναγκάσουν, ηθελημένα ή όχι, να προσγειωθείτε στη γη. Ο Κρόνος στον τέταρτο οίκο σας, της οικογενειακής ζωής, βάζει όλο και περισσότερες ευθύνες στους ώμους σας, οι οποίες δηλητηριάζουν την αγάπη. Το παρελθόν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, επανέρχεται στη ζωή σας, είτε μέσω ενός καθήκοντος ενός αγαπημένου προσώπου που σας βάζει σε μπελάδες, είτε μέσω οικονομικής δυσπραγίας ή ανησυχίες σχετικά με το πού θα ζήσετε ή ερωτήσεις σχετικά με το νόημα αυτής της σχέσης στη ζωή σας. Είναι στο χέρι σας να βρείτε την πηγή αυτών των δυσκολιών, να έρθετε σε συμφωνία με τις πληγές που έχουν απομείνει από την παιδική σας ηλικία ή τα πρόσφατα γεγονότα και να γυρίσετε σελίδα, ξεκινώντας μια νέα ζωή πιο συνειδητά.


Αποσαφηνίζετε την αληθινή από την ψεύτικη αγάπη.
Η Ηλιακή έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου, στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βοηθά να νιώσετε ότι δεν είστε μόνοι στον κόσμο, ότι εσείς και ο σύντροφός σας, ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε πάντα ο ένας τα συναισθήματα του άλλου, μπορείτε να παλέψετε μαζί για την αγάπη. Δοκιμάστε λοιπόν, όσο μπορείτε, να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς με το σύντροφό σας, έτσι ώστε να μην ανοίξετε ένα νέο ρήγμα, να βρείτε έναν τρόπο για να ηρεμήσετε από το άγχος σας και τις ανησυχίες σας. Αφυπνίζεται ο αδρανής ζήλος σας για συντροφικότητα, μετά από μια δύσκολη χρονική περίοδο αμφιβολίας και ίσως αποφασίσετε για δέσμευση.

Αν είστε μόνοι, αλλάζετε τον εσωτερικό σας κόσμο με έναν τρόπο που σας επιτρέπει να εξελιχθείτε και να πλησιάσετε αυτόν/ην που σας ενδιαφέρει με το σωστό τρόπο. Συμβιβάζεστε με την πραγματικότητα της ζωής, βασιζόμενοι στις εμπειρίες του παρελθόντος και την ικανότητα όχι μόνο να αντέχετε τις κακουχίες, αλλά και να μπορείτε να αποσαφηνίσετε την αληθινή από την ψεύτικη αγάπη. Βρίσκετε κάποιον/α που είναι κατάλληλος για την ψυχή σας, που ξέρει πώς να πάρει τον πόνο και τη θλίψη μακριά σας. Αδράξτε την ευκαιρία για να τραβήξετε την προσοχή αυτού/ης που νιώθετε με τη διαίσθησή σας ότι μπορείτε να μοιραστείτε τη ζωή σας.


ΖΥΓΟΣ

Τέλος ενός κύκλου και αρχή ενός νέου.

Ο Πλούτωνας στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, σας αναγκάζει να αναλύσετε σε βάθος την ερωτική σας ζωή, την επιρροή, θετική ή αρνητική, που ασκεί πάνω σας ο αγαπημένος σας και να συνειδητοποιήσετε τη νοσηρή προσκόλληση σε ξεπερασμένες αντιλήψεις. Σας ωθεί να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο, τη ζωή, τις ερωτικές σχέσεις σας. Η τιμωρία είναι να χωρίσετε. Η ευτυχία είναι να κάνετε τη σχέση σας πιο οικεία και δυνατή. Αυτό δεν θα είναι ανώδυνο, ούτε πάντα εύκολο, θα αντιμετωπίσετε οδοφράγματα στο δρόμο σας, αλλά είναι αναπόφευκτα και αναγκαία για την εξέλιξή σας. Μερικοί από εσάς μπορεί ακόμη και να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά από τον αγαπημένο σας, δεν θα είστε ο εαυτός σας. Άλλοι μπορεί να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας ή να δημιουργήσετε μια νέα, αναμορφώνοντας τη ζωή σας, βασιζόμενοι στα καρμικά μαθήματα που έχετε μάθει.


Τα πράγματα φαίνονται χειρότερα από ό, τι είναι!
Δεν μπορείτε πλέον να αρνηθείτε και να αναγνωρίσετε πόσο μοναδικοί είστε! Αν ήσασταν διστακτικοί στο να δείξετε τις επιθυμίες σας ή να ζητήσετε από τους άλλους να σέβονται την ανάγκη σας για περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία, τώρα επαναστατείτε! Όμως αναμένετε από το άλλο πρόσωπο να συμπεριφερθεί το ίδιο, αντανακλώντας τις δικές σας αδυναμίες και επιθυμίες. Ο Ουρανός στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βοηθά να αποσαφηνίσετε τι θέλετε από τον εαυτό σας και τους άλλους και πάνω απ’ όλα, σταματάτε να συγχέετε την αγάπη με το σεξουαλικό πάθος, πράγμα το οποίο σας έχει απογοητεύσει ήδη αρκετές φορές. Αυτό θα σας οδηγήσει σε ένα άλλο επίπεδο ωριμότητας, όπου γνωρίζετε ποια σχέση είναι χαλαρή και ποια σημαντική. Να είστε προσεκτικοί έτσι ώστε να μην παίρνετε στα σοβαρά τα λόγια ή τις πράξεις του αγαπημένου σας, για να μην καταστρέψετε τις ισορροπίες.

Ζείτε τη ζωή στο έπακρο.
Ικανοποιείτε τις επιθυμίες σας, διεκδικείτε τις ανάγκες σας, είστε στο προσκήνιο χάρη στον Δία που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. Αυτός ο ευεργέτης πλανήτης σάς δίνει ευκαιρίες για να κινηθείτε προς τα επάνω και να εκφραστείτε ανοιχτά: Ποιοί είστε; Τι θέλετε από την αγάπη; Τι έχετε μάθει από τις εμπειρίες και τα μαθήματα του παρελθόντος; Έχετε έντονη την επιθυμία να απολαύσετε πλήρως την παρούσα στιγμή, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να ανοίξετε τα φτερά σας, να ζήσετε το πάθος και τον έρωτα. Αυξάνονται οι παρορμήσεις σας, η ανάγκη σας για συντροφικότητα και πιο βαθιές σχέσεις, γίνεστε πιο γενναιόδωροι με τη φροντίδα και την προσοχή σας προς τον αγαπημένο σας. Κάτω από αυτήν την επιρροή, η ζωή σας δεν πρόκειται να είναι καθόλου βαρετή! Αν αναζητάτε την αδελφή ψυχή, να είστε προετοιμασμένοι για συναρπαστικά και έντονα συναισθήματα, απολαμβάνετε το πάθος με όλες τις αισθήσεις σας, ζείτε την περιπέτεια, δεν είστε ικανοποιημένοι με μια κοινότυπη σχέση.

 love cat valentines day grumpy cat grumpy love

Αναμένετε ένα καυτό ερωτικά καλοκαίρι αλλά και έναν φλογερό χειμώνα!
Η Σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, θα είναι στο πλευρό σας, σπάζοντας τη μονοτονία και την πλήξη και βάζοντας αλατοπίπερο στην ερωτική σας ζωή. Περνάτε το μήνυμά σας διακριτικά και με ειλικρίνεια, διασκεδάζετε και φλερτάρετε, το φεγγάρι σας κάνει ακαταμάχητους. Μην εκπλαγείτε αν ερωτευτείτε κεραυνοβόλα! Αναμένετε ένα καυτό ερωτικά καλοκαίρι αλλά και έναν φλογερό χειμώνα! Απολαμβάνετε την αγάπη και τη ζωή στο έπακρο, λάμπετε και όλοι συρρέουν κοντά σας, η καρδιά σας είναι ανοιχτή για να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Αν είστε σε σχέση, το φεγγάρι παίρνει μαζί του το άγχος και την πίεση, έχετε έξυπνες και καινοτόμες ιδέες για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μέχρι το τέλος του έτους, θα ξέρετε αν η επιλογή που έχετε κάνει είναι σωστή, θα αποσαφηνίσετε αν ο αγαπημένος σας δίνει νόημα στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αγάπη είναι όνειρο ή πραγματικότητα;

Ποιός είναι ο ιδανικός άνδρας/γυναίκα που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, που θα είναι ειλικρινής και θα σας αγαπήσει γι’ αυτό που είστε; Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης του ονείρου και των ψευδαισθήσεων, κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και ίσως διαπιστώσετε ότι έχετε βρει αυτήν τη μοναδική αγάπη που αναζητούσατε ή, αντίθετα, έχετε απογοητευθεί ψάχνοντας, αλλά είστε ακόμα στο κυνήγι. Μπορεί να περάσετε από ψυχολογικές διακυμάνσεις που δημιουργούν σύγχυση στην ειρήνη και τη γαλήνη της ψυχής σας, ίσως ακόμα υπάρξουν στιγμές που αμφιβάλλετε για το αν η σχέση σας είναι αληθινή και μόνιμη. Μπορεί να υπάρχει κάτι που αντιλαμβάνεστε με τη διαίσθησή σας ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται και το οποίο σας εμποδίζει να είστε ανοικτοί και εξωστρεφείς, αντίθετα σας κάνει να φαίνεστε ιδιοτελείς και ψυχροί.

Τι είναι αυτό που επισκιάζει το μέλλον σας και οδηγεί σε απώλεια της πίστης σας; Αν είστε σε σχέση, ζυγίζετε σε μεγάλο βαθμό τα υπέρ και τα κατά του αγαπημένου σας. Ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείτε και να αποδεχθείτε ότι μερικά πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν. Μπαίνετε σε μια περίοδο προβληματισμού και απολογισμού της ερωτικής σας ζωής, πράγμα το οποίο θα σας επιτρέψει να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε μαζί ή όχι. Εάν είστε μόνοι και είχατε αισθανθεί συνεχώς απογοητευμένοι με ανεπιτυχείς και ανικανοποίητες ρομαντικές ιστορίες αγάπης, τώρα συνειδητοποιείτε ότι η αγάπη στην πραγματική ζωή δεν είναι όπως στα μυθιστορήματα. Αλλά όμως δεν διστάζετε να δείξετε τον αληθινό εαυτό σας και βρίσκετε κάποιον/α που τον νιώθετε σαν την αδελφή ψυχή σας. Ανακτάτε (μετά από προσεκτική εξέταση) την επιθυμία σας για έντονα πάθη και αγάπη, έρχεται στη ζωή σας κάποιος/α για να μείνει και να πετάξετε μαζί με τα φτερά του ονείρου και της αγάπης.

Σοβαρή και αναλυτική εξέταση.
Ο Δίας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας παροτρύνει να προβείτε σε απολογισμό των πρόσφατων γεγονότων και να μάθετε από το παρελθόν. Δεν υπάρχει πλέον ψέμα και μυστικοπάθεια, ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά, επικοινωνείτε με τρόπο που αντανακλά τα συναισθήματά σας και εκφράζετε τη λύπη σας. Αν φαίνεται ότι είτε εσείς ή ο σύντροφός σας δεν μπορείτε να συγκεράσετε τις διαφορές απόψεων ή να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος,  σκεφτείτε τι κάνετε λάθος.

Αν καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες, ο δεσμός σας θα γίνει δυνατότερος και θα ξεκινήσετε και πάλι σε πιο στέρεες βάσεις. Θα εξακολουθήσετε, ωστόσο, να σκέφτεστε αν μπορείτε να έχετε μια κοινή πορεία μαζί, αλλά με μεγαλύτερη επίγνωση και με σεβασμό των αναγκών του άλλου. Το τέλος του έτους θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή με το σωστό τρόπο, θα σας ανακουφίσει από την ένταση και τις αμφιβολίες, σας φέρνει πίσω στην ερωτική αρένα και τη ζωή. Σίγουρα, υπάρχουν ρίσκα και αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν αλλά προετοιμαστείτε να λάμψετε σε όλο σας το μεγαλείο από το φθινόπωρο του 2017, όταν ο Δίας στο ζώδιό σας θα σας φέρει και πάλι στο προσκήνιο, θα είστε το πιο φωτεινό αστέρι που λάμπει στον ουρανό!

Ένα βήμα μπροστά στην αγάπη και την ευτυχία.
Ο Δίας θα ξεκινήσει την πορεία του στο ζώδιό σας στις 10 Οκτωβρίου και θα παραμείνει για 13 ολόκληρους μήνες, κάνοντας την ερωτική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα και περιπετειώδη, έτσι, λοιπόν, προετοιμαστείτε να ξαναγεννηθείτε! Εκφράζετε όλο το δυναμικό σας, δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα για να τραβήξετε την προσοχή. Με τις σαγηνευτικές ικανότητές σας, είστε ο αρχηγός του ερωτικού παιχνιδιού, μπλέκετε στα δίκτυα σας αυτόν/η που επιθυμείτε, απολαμβάνετε τη ζωή, έχετε αισιοδοξία και ανεβασμένο το ηθικό σας. Το επόμενο στάδιο στη ζωή και την ανάπτυξή σας ξεκινά αλλά θα πρέπει να ανοίξετε κι εσείς την καρδιά σας.

Το τέλος του έτους θα κάνει τις επιθυμίες σας πραγματικότητα, αναθερμαίνοντας το πάθος με τον αγαπημένο σας, φέρνοντας στη σχέση σας ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης και οικειότητας ή βρίσκετε την αδελφή ψυχή σας. Επιτέλους, ικανοποιείται η ανάγκη σας για βάθος, ειλικρίνεια και δέσμευση. Μεγάλες προοπτικές είναι μπροστά σας, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να κάνετε νέα επεκτατικά σχέδια στην αγάπη αλλά και να αλλάξετε την τακτική σας. Έρχεστε πίσω στη ζωή, είστε σε θέση να πάρετε την ευτυχία που αξίζετε. Ακόμη κι όταν τα σύννεφα κρέμονται πάνω από το κεφάλι σας, είστε το πιο φωτεινό αστέρι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε αναζήτηση του αληθινού εαυτού σας.

Παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά, αντιμετωπίζετε τη σκληρή πραγματικότητα κατά μέτωπο, ανακαλύπτετε ποιοι πραγματικά είστε και τι θέλετε από την αγάπη. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας σάς πιέζει, αναθέτοντάς σας ένα δύσκολο έργο, αλλά αυτό που θα σας ζητήσει είναι να δείτε την αγάπη όπως είναι πραγματικά, απαλλαγμένη από φρούδα όνειρα και ελπίδες. Όλη αυτή η διεργασία δεν θα είναι εύκολη, νιώθετε άγχος, απαισιοδοξία, σαν να βρίσκεστε σε αδιέξοδο, αλλά θα βγείτε πολύ πιο ώριμοι και δυνατοί. Ό, τι αποφάσεις πάρετε τώρα, θα καθορίσουν το μέλλον σας και θα επηρεάσουν το πώς θα προετοιμαστείτε γι’ αυτό.

Image result for ΤΟΞΟΤΗΣ ζωδιο

Θα είναι δύσκολο να συγκεράσετε την επιθυμία σας για διασκέδαση, φλερτ και επικοινωνία με τον σύντροφό σας, με την ανάγκη σας να είστε ο εαυτός σας. Ο σοφός δάσκαλος ρίχνει μια σκιά πάνω σας, ίσως νιώθετε ότι όλα είναι εναντίον σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με δύσκολα διλήμματα. Η ζωή θα σας μεταφέρει, αργά αλλά σταθερά, προς κάτι άλλο, κάπου, κάπως. Αισθάνεστε την ανάγκη να αλλάξετε, να προχωρήσετε, αλλά ο Ποσειδώνας στον οικείο τέταρτο οίκο σας σάς ωθεί να θυσιάσετε τον εαυτό σας για την οικογένειά σας και τα παιδιά σας ή νιώθετε να διακυβεύονται η προστασία και η ασφάλειά σας. Θα πρέπει να συμβιβαστείτε, τουλάχιστον προς το παρόν, με την απογοήτευση που σας κάνει να νιώθετε, έγκλειστοι στη φυλακή σας κάτω από δυσμενείς συνθήκες. Αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ, σύντομα θα σταθείτε στα πόδια σας, καθώς το σύμπαν θα σας ανταμείψει για όλη αυτήν τη σκληρή δουλειά, τον αγώνα και την προσεκτική εξέταση.


Απολαμβάνετε το παρόν χωρίς να κάνετε σχέδια για το μέλλον.
Ο Ουρανός στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας εμποτίζει την ψυχή σας με την επιθυμία για συναρπαστικές ερωτικές περιπέτειες, εμπνέοντάς σας να αλλάξετε τα πράγματα, να βρείτε μια νέα αγάπη, να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα με τον αγαπημένο σας ή να καθιερώσετε ελαφρώς λιγότερο συμβατικούς κανόνες στη σχέση σας, ανανεώνοντάς την. Ακόμα ψάχνετε το πάθος; Μη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε συμβατικές σχέσεις, αντίθετα επιλέξτε κάποιον/α που κάνει τη ζωή σας συναρπαστική και περιπετειώδη. Αυτό το πρόσωπο θα αλλάξει τις πεποιθήσεις σας και θα ταρακουνήσει τη συνήθη προσέγγισή σας στις σχέσεις και την αγάπη. Δεν είναι σίγουρο ότι αυτή η σχέση θα διαρκέσει για πάντα, αλλά τώρα ψάχνετε να απολαύσετε το παρόν, όχι μια δια βίου δέσμευση.

Η θεραπεία των πληγών της ψυχής σας είναι η σωτηρία σας!
Νιώθετε κολλημένοι μεταξύ σφύρας και άκμονος, από τη μία πλευρά η ανοικοδόμηση της ζωής σας, αφήνοντας πίσω σας ένα παρελθόν που σας τραβά μόνο προς τα πίσω, και από την άλλη, η πίεση στις υποχρεώσεις σας. Ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες, σας κάνει να σκέφτεστε τα πράγματα σε βάθος και παίρνει μαζί του τα εμπόδια και το άγχος, νιώθετε ότι υπάρχει μια αόρατη δύναμη που βάζει αέρα στα πανιά σας. Τώρα ξέρετε ότι θα πρέπει να κάνετε επιλογές που σας ταιριάζουν πραγματικά. Απομακρύνετε όλες τις παγίδες και τα εμπόδια που έχουν στήσει οδοφράγματα στον δρόμο της αγάπης, διώχνετε μακριά τις αμφιβολίες σας και την αμφισβήτηση της αξίας σας.

Τώρα αυτός ο τυχερός πλανήτης σας δείχνει το σωστό δρόμο, αυτόν που συνειδητά επιλέγετε, έστω και μετά από πολύ δισταγμό και αμφισβήτηση. Επιτέλους, θα καταφέρετε να είστε ο εαυτός σας, εμπλουτίζοντας τη ζωή σας με πάθος και διευρύνοντας τις απόψεις σας για την αγάπη και τους άλλους ανθρώπους. Αν είστε σε σχέση, ορισμένες αρνητικές καταστάσεις από το παρελθόν εξαφανίζονται από μόνες τους, εγκαταλείπετε ορισμένους παρωχημένους τρόπους σκέψης και κάνετε το πρώτο βήμα προς την ωριμότητα, προκειμένου η σχέση σας να αναπτυχθεί και να νιώσετε συναισθηματική εκπλήρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ώρα να ξεπεράσετε τον εαυτό σας.

Ζωτικής σημασίας ερωτήματα, ιδιαίτερα για ό, τι παρεμποδίζει την αγάπη και την ευτυχία σας, δημιουργούν εσωτερική αναταραχή αλλά και ένα βαθύ εσωτερικό μετασχηματισμό, που σας επιτρέπουν να απομακρύνετε τους κακούς σας δαίμονες και να επαναπροσδιορίσετε το μέλλον σας. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας δημιουργεί μια συναισθηματική καταιγίδα, εξαναγκάζοντάς σας να επανεξετάσετε τον τρόπο που σκέφτεστε, που ενεργείτε, που αγαπάτε. Μην αγωνίζεστε πια με το παρελθόν. Το 2017, οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε καταλάβει τι εξακολουθεί να σας κρατά πίσω στην αγάπη και γιατί ακολουθείτε συνεχώς τα ίδια πρότυπα συμπεριφοράς. Από εδώ και πέρα, γυρίζετε σελίδα, αφήνοντας πίσω ένα κεφάλαιο ζωής, αν θέλετε να δείτε ένα πιο ευτυχισμένο μέλλον. Δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης στην αγάπη ο φόβος, η αμφιβολία, οι παλιές σας αρνητικές συνήθειες.

Αν είστε σε σχέση, ο σύντροφός σας μπορεί να μην παρατηρήσει απαραίτητα την εσωτερική αναταραχή σας. Ίσως δώσετε τέλος σε μια σχέση που δεν σας έχει υποστηρίξει ή δεν σέβεται τις αξίες σας. Αν είστε μόνοι, αφήνετε πίσω σας τα προσωπικά προβλήματα, τις αναμνήσεις και ό, τι έχει στοιχειώσει την αγάπη και  χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του παρελθόντος, ανοίγετε την καρδιά σας σε κάποιον/α  που νιώθετε ότι μπορείτε να προχωρήσετε μαζί. Απομακρύνετε τους φόβους και τις αμφιβολίες σας για την αγάπη και τη δέσμευση, έχοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο δικαίωμά σας να είστε ευτυχισμένοι, πράγμα το οποίο ίσως είχατε αποφύγει υπό το  φόβο της αναξιότητας. Δύο πράγματα θα συμβούν φέτος: πρώτον, γνωρίζετε καλύτερα τον εαυτό σας και ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας, και δεύτερον μαθαίνετε επιτέλους πώς να αγαπάτε χωρίς να θυσιάζετε τον εαυτό σας. Ο αγώνας, αν και δεν θα είναι πολύ διασκεδαστικός, αξίζει τον κόπο.

Παρασύρεστε από μια αρνητική νοοτροπία.
Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας προετοιμάζει για τη συναισθηματική και ψυχική αναγέννησή σας. Δεν μπορείτε πλέον να αγνοείτε ποιες σελίδες θα πρέπει να γυρίσετε. Θα πρέπει να πετάξετε από τη ζωή σας οποιονδήποτε και οτιδήποτε δεν έχει πλέον κανένα νόημα για σας. Αυτό δεν θα είναι απαραιτήτως εύκολο να γίνει, ειδικά κάτω από την επιρροή του Κρόνου που σας πιέζει και σας δημιουργεί παράλληλα ενοχές. Μπορεί να περιμένετε πολλά από τη ζωή, και δικαίως τα θέλετε, αλλά ανυπέρβλητα εμπόδια φαίνεται να παρουσιάζονται μπροστά σας ξανά και ξανά, μπλοκάροντας το δρόμο προς την ευτυχία. Θα αισθανθείτε σαν να είστε κολλημένοι, παγιδευμένοι σε ένα σύστημα που δεν σας εκτιμά, σας κάνει να αμφιβάλλετε για τα πάντα, αλλά πάνω απ’ όλα για τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από απαισιόδοξες και χαοτικές  σκέψεις και συναισθήματα.


Ελευθερία είναι να είσαι ο εαυτός σου.
Ναι, θα πρέπει να κάνετε κάποια εκκαθάριση, να καταλάβετε τι πρέπει να κρατήσετε και τι να πετάξετε, αλλά προσπαθήστε να μην πιστεύετε ότι σας ακολουθεί η κακή τύχη! Αφήστε να κλείσει ένα κεφάλαιο της ζωής σας που έχει διαρκέσει πάρα πολύ καιρό και αναθεωρήστε τις αρχές της ζωής σας, ειδικά σε σχέση με την αγάπη. Θα νιώσετε πολύ πιο ανανεωμένοι με τη νεοαποκτηθείσα προσωπικότητά σας, Από εδώ και πέρα, η αυθεντικότητα στην παρουσίαση του εαυτού σας θα είναι πολύ σημαντική για εσάς, έτσι δύσκολα θα είστε διατεθειμένοι να κάνετε παραχωρήσεις. Αλλά ίσως βασανίζεστε από καιρό σε καιρό από τους εσωτερικούς δαίμονές σας ή από τεταμένες καταστάσεις με τον αγαπημένο σας, ο οποίος δεν μπορεί να αποδεχτεί αυτήν τη νέα στάση σας.

Η αρχή μιας νέας ζωής.
Σε αυτήν την απελευθέρωση συμβάλλουν θετικά οι δύο εκλείψεις που φωτίζουν τον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, η Σεληνιακή στις 11 Φεβρουαρίου και η Ηλιακή στις 21 Αυγούστου. Απελευθερώνεστε από οτιδήποτε αναστέλλει τη συναισθηματική εκπλήρωση και την αγάπη, πιστεύετε στην εσωτερική δύναμή σας ότι μπορείτε να ξεφύγετε από ό, τι παρεμποδίζει την οικειότητα και την εμπιστοσύνη. Ίσως δεσμευτείτε με τον αγαπημένο σας ή ξεκινήσετε μια νέα σχέση, έπειτα από ανάλυση  και περίσκεψη. Βασιστείτε στον Δία που μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο Μεσουράνημά σας, επεκτείνει την προβολή σας και ικανοποιεί την επιθυμία σας να είστε ευτυχισμένοι. Αυτός ο εξωστρεφής πλανήτης θα σας βοηθήσει να κάνετε το καλύτερο για την πορεία σας, να επεκταθείτε με κάθε τρόπο. Αν ο Κρόνος σας προτρέπει να υποχωρήσετε στον εαυτό σας, ο Δίας ανοίγει νέες πόρτες για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να αναδημιουργήσετε τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενθουσιασμός και τρελές περιπέτειες ζωντανεύουν τη ζωή σας.

Δεν θα νιώσετε ούτε στιγμή μόνοι! Ο κυβερνήτης σας, ο Ουρανός, στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, ενισχύει τη διάθεσή σας για κοινωνικοποίηση, αυξάνει τη λίμπιντό σας και αναζωπυρώνει το πάθος με τον αγαπημένο σας, ενώ αυξάνει τις πιθανότητες να βρείτε κάποιον/α που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Αυτός ο πρωτότυπος πλανήτης εξαπολύει αναπάντεχα έντονα πάθη και συγκινήσεις, ζείτε συναρπαστικές ερωτικές περιπέτειες, αφήνετε τους βαθύτερους φόβους σας, της απόρριψης και της εγκατάλειψης, απολαμβάνετε υπέροχες εκπλήξεις. Αυτός ο απρόβλεπτος πλανήτης σας κάνει ανοιχτόμυαλους και σας προικίζει με πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι η ερωτική σας ζωή θα είναι πληκτική και μονότονη. Έχετε την έμπνευση για να κάνετε μερικά από τα πιο τρελά όνειρά σας πραγματικότητα.

Αντιμέτωποι με μικρές δυσκολίες, αλλά έχετε θάρρος και τόλμη.
Το σύμπαν ταρακουνά την προσωπικότητά σας και τις αντιλήψεις σας για την αγάπη, καθώς οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις του έτους δεν πρόκειται να σας αφήσουν αδιάφορους. 1) Στις 11 Φεβρουαρίου, η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. 2) Στις 21 Αυγούστου, η Ηλιακή έκλειψη επίσης στον έβδομο οίκο σας και 3) η στιγμή ορόσημο στη ζωή σας στις 7 Αυγούστου, όπου η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας ταρακουνά όλη την προσωπική σας ταυτότητα. Τι είναι γραμμένο στα αστέρια για σας;

Οι θυελλώδεις ουρανοί ρίχνουν μια σκιά στην ερωτική σας ζωή, δημιουργώντας εσωτερικές συγκρούσεις προκειμένου να αποφασίσετε για το μέλλον σας. Τώρα δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο, πρέπει να αποφασίσετε για το αύριο και είναι δύσκολο να κινηθείτε με τη λογική, παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας. Κάνετε επαναξιολόγηση της σχέσης σας: Μπορείτε να οικοδομήσετε μαζί το μέλλον; Ή μήπως οι συνθήκες (είτε οικονομικές, κοινωνικές, ιδεολογικές ή προσωπικές) σας στερούν ό, τι επιθυμείτε να έχετε; Τώρα στηριζόμενοι στην αυτοπεποίθησή σας, αναζητάτε να απομακρύνετε ό, τι σας κρατά πίσω από την εξέλιξή σας και δεν έχετε καμία διάθεση να κάνετε πίσω. Ή θα προχωρήσετε μαζί με τον αγαπημένο σας σε ένα νέο επίπεδο ή θα δώσετε ένα τέλος. Να είστε προσεκτικοί στα απότομα ξεσπάσματά σας και σε ό, τι επιθυμείτε να κάνετε. Εάν είστε στη μέση ενός διαζυγίου, αναμένετε η άλλη πλευρά να σας κολλήσει στον τοίχο, το άλλο πρόσωπο δεν θα έχει τη διάθεση να σας κάνει χάρες.

Αν είστε μόνοι, ο αυθορμητισμός, η γενναιοδωρία και ο ενθουσιασμός σας δεν περνούν απαρατήρητα από τους θαυμαστές σας, νιώθετε αναζωογονημένοι καθώς γνωρίζετε τι είναι σημαντικό στις επιλογές σας. Γνωρίζετε πλήρως τι χρειάζεστε στην αγάπη και αν επιθυμείτε να δεσμευτείτε ή όχι. Το φεγγάρι σας προικίζει με θάρρος και τόλμη για να πάρετε αυτό που θέλετε, με όλη αυτήν τη γοητεία σας και την ειλικρίνειά σας δεν πρόκειται να μείνετε μόνοι. Ποιός θα μπορούσε να σας αντισταθεί; Τραβάτε την προσοχή, είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, είναι εύκολο για τους θαυμαστές σας να υποκύψουν στα πειστικά επιχειρήματά σας. Απολαύστε πλήρως την παρούσα στιγμή, ζήστε τη ζωή σας και ίσως σκεφτείτε και τη δέσμευση …

Απομακρύνονται τα εμπόδια στην ευτυχία σας.
Ο Κρόνος στον ενδέκατο οίκο σας, των ελπίδων και των ονείρων, σας βοηθά να χτίσετε κάτι στέρεο και μακράς διαρκείας, κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια που έχουν γερά θεμέλια. Παίρνει μαζί του την κατάθλιψη και την απαισιοδοξία και κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αν είστε σε σχέση, φθάνετε σε ένα σημείο καμπής (συμβίωση, γάμος ή φιλικός χωρισμός). Αν και ο Κρόνος από τη θέση που καταλαμβάνει στο χάρτη σας δεν θα σας εμποδίσει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και τον αισθησιασμό σας, ίσως χρειαστεί να παραγκωνίσετε κάποιες φιλίες σας που δεν αποδέχονται τη σχέση σας ή έρθετε αντιμέτωποι με δύσκολες οικονομικές συνθήκες οι οποίες θα κάμψουν το ηθικό σας και θα σας στερήσουν προσωρινά κάθε αίσθημα ασφάλειας. Μην τα παρατάτε, τα προβλήματά σας λαμβάνουν τέλος και θα αναπληρώσετε όλον το χαμένο χρόνο με τον αγαπημένο σας.

Εάν είστε μόνοι, δεν συμβιβάζεστε με μεσοβέζικες καταστάσεις, τα θέλετε όλα, και κατά προτίμηση αυτήν τη στιγμή! Δεν είστε διατεθειμένοι να περιμένετε κάποιον/α του οποίου οι πράξεις διίστανται των λόγων του. Οι ελπίδες και τα σχέδιά σας θα πρέπει να υπόκεινται στους νόμους της σταθερότητας και της ποιότητας, διαφορετικά δεν σας απασχολεί να είστε μόνοι, παρέα με τους λίγους αλλά έμπιστους και επίλεκτους φίλους σας. Στο τέλος, θα πετύχετε να αποδείξετε ότι σας αξίζει αυτό που σας οφείλεται, καθώς είστε αποφασισμένοι να βρείτε το άλλο σας μισό, ακόμα κι αν χρειαστεί να περιμένετε, προκειμένου να ζήσετε την έκσταση του πάθους.

ΙΧΘΕΙΣ

Αν και το επιθυμείτε, δεν είστε διαθέσιμοι.

Οι επαγγελματικές ευθύνες και υποχρεώσεις σας σάς κρατούν μακριά από την αγάπη  και αναλώνουν ένα μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σας. Ο Κρόνος βρίσκεται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και νιώθετε επιβεβαρυμμένοι με περισσότερες ευθύνες και μεγαλύτερες ανησυχίες, δεν ξέρετε πού να στραφείτε για βοήθεια και ποιος μπορεί να επωμιστεί το φορτίο σας! Μην αφήσετε τις απαιτήσεις (μερικές φορές παράλογες) των ανωτέρων σας να επηρεάζουν την προσωπική σας ζωή, διαφορετικά θα υποφέρετε και θα τα βάλετε με τον εαυτό σας γι’ αυτό. Διεκδικήστε  τα δικαιώματά σας και υπερασπιστείτε τον εαυτό σας για να προστατέψετε την προσωπική σας ζωή από την ένταση της εργασίας.

 Image result for ιχθεις ζωδιο

Μην αφήνετε το παρελθόν να σας συντρίψει.
Έχετε το δικαίωμα να είστε ο εαυτός σας, χωρίς να λογοδοτείτε σε κανέναν άλλον, ακόμα κι αν είστε τρελά ερωτευμένοι, κι αυτό σας το υπενθυμίζει η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 26 Φεβρουαρίου. Το φεγγάρι σας καλεί να ανανεώσετε τη σχέση σας, αν την είχατε παραμελήσει και να απομακρύνετε το παρελθόν που πονάει. Λαχταράτε να δεσμευτείτε; Θα πρέπει να αποτρέψετε την εργασία να καταπατά την προσωπική σας ζωή, αν θέλετε να κρατήσετε κοντά σας τον αγαπημένο σας. Στην πραγματικότητα, η συννεφιά γύρω σας είναι πιθανό να σας κάνει να πιστεύετε ότι έχετε λίγη ενέργεια και δύναμη για όνειρα και αγάπη. Εάν μπορείτε να απομακρύνετε από το μυαλό σας τις πιέσεις και τις απαισιόδοξες σκέψεις σας θα μπορούσε να αποφευχθεί οποιοδήποτε αρνητικό σενάριο και θα είστε και πάλι σε θέση να κολυμπήσετε σε ήρεμα νερά, σαλπάροντας με την αδελφή ψυχή σας.

Το φεγγάρι σας ωθεί να αναρωτηθείτε αν είστε σε θέση ή όχι να αγαπήσετε βαθιά κάποιον/α και να συνειδητοποιήσετε ότι ο μόνος τρόπος για να βρείτε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι να αντιμετωπίσετε τους κακούς δαίμονές σας. Μπορεί να βυθιστείτε στις πιο σκοτεινές σκέψεις σας, στους πιο βαθύς φόβους σας και τις αδυναμίες σας, αλλά θα λυτρωθείτε. Μην αρνείστε τα λάθη σας αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε γιατί επαναλαμβάνετε συνεχώς τα ίδια πρότυπα συμπεριφοράς που σας στερούν την αληθινή αγάπη. Μην αγνοείτε την πραγματική κατάσταση της ερωτικής σας ζωής, παρασυρόμενοι από τις φαντασιώσεις σας και τους ευσεβείς πόθους σας και βάζοντας το αντικείμενο του πόθου σας σε ένα βάθρο, ακόμα κι αν δεν το αξίζει. Αποφασίστε τι είναι καλύτερο για σας και τι δεν είναι πια. Μέχρι τα μέσα του έτους, θα ξέρετε τι θέλετε: Να συνεχίσετε από κοινού με τον αγαπημένο σας ή να τερματίσετε μια σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της. Να βρείτε κάποιον/α που σέβεται την ανάγκη σας για αυτονομία και σας βοηθά να είστε ο εαυτός σας. Έχετε πολλή δουλειά να κάνετε, αλλά μην παραιτηθείτε, η ευτυχία είναι μπροστά σας.

Ανάγκη για βαθιά συναισθηματική σύνδεση.
Η ζεστή παρουσία του Δία στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ανανεώνει την αγάπη και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Μερικοί του ζωδίου σας φτάνετε σε ένα σημείο καμπής στη σχέση σας, κάνοντας πιο επίσημο το δεσμό σας, είτε αποφασίζοντας για γάμο ή υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. Κάποιοι άλλοι, επιφέρετε ένα ειρηνικό τέλος σε μια σχέση που δεν έχει πλέον νόημα για σας. Ο Δίας σας προσκαλεί να διευρύνετε την άποψή σας για την αγάπη και τη ζωή, να γίνετε πιο ανοιχτόμυαλοι, να βρείτε μια νέα αγάπη βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας, τη γνώση σας και τα συναισθήματά σας. Σας δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα για έναν νέο κύκλο ζωής που σας βγάζει από το κλουβί σας και σας ωθεί να κάνετε διάλογο, να επικοινωνείτε ανοιχτά και να συνεργαστείτε με τους άλλους. Δεν πρόκειται πλέον να είστε στη γωνία σας, ξέρετε ότι η θέση σας είναι με τους άλλους, όχι στη μοναξιά σας. Έτσι, νιώθετε την ανάγκη να κάνετε νέες διασυνδέσεις, να αγαπήσετε, να αγαπηθείτε και να μοιραστείτε τη ζωή σας, προκειμένου να έχει κάποιο νόημα και βάθος.

Έχετε την επιθυμία για εξέλιξη και ανάπτυξη.
Από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες, ο Δίας θα κινείται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και συνεχίζει να τονώνει την επιθυμία σας για αρμονία και δέσμευση ή για περιπέτειες και ένα ήρεμο τέλος. Αν αισθάνεστε ότι η τρέχουσα σχέση σας σάς κρατά πίσω από τα μεγάλα ιδανικά σας και την εξέλιξή σας, από το άνοιγμα σε ένα μεγάλο, τεράστιο κόσμο, δεν αποκλείεται να έχετε ένα φιλικό, ειρηνικό χωρισμό. Έχετε την επιθυμία να επεκταθείτε, να εξελιχθείτε, να κάνετε κάτι μεγάλο και θέλετε ένα σύμμαχο στο πλευρό σας. Αν είστε μόνοι, πιθανόν να δημιουργήσετε μια σχέση με κάποιον/α εντελώς διαφορετικό από το συνηθισμένο τύπο σας, από τον οποίον θα αποκομίσετε ανεξάντλητη γνώση και εμπειρίες. Αισθάνεστε ξαναγεννημένοι από τις στάχτες σας, οπλισμένοι με μια νέα δύναμη ​​και σφοδρή επιθυμία για πάθος και ζωή πράγμα το οποίο βασίζεται σε αυτό που πραγματικά θέλετε και όχι σε αυτό που θέλουν οι άλλοι. Το 2017, ο κύριος στόχος σας είναι να μάθετε ποιοι πραγματικά είστε και τι θέλετε πραγματικά ή δεν θέλετε.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις