google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 5/01 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 5/01

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017



Καλημέρα!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Για εσάς έχει αρχίσει μία εσωτερική αναζήτηση η οποία σας δημιουργεί δυσκολίες γιατί δε έχετε όλα τα δεδομένα στα χέρια σας, έτσι όπως τα θέλετε τουλάχιστον… Ερωτικά έχετε ανησυχίες έως και υποψίες αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο μία και καλή για να ξέρετε και πώς να πορευτείτε… Επαγγελματικά είστε σίγουροι ότι θέλετε μία ανανέωση που να έχει περισσότερη δημιουργία!

Ταύρος
Αρχίζουν πάλι και σας απασχολούν τα οικονομικά σας αλλά με μορφή ανησυχίας που δεν είναι και κάτι καινούργιο αλλά απαραίτητο να το ξεκαθαρίσετε για να νιώθετε ασφαλείς… Ερωτικά έχετε δεύτερες σκέψεις οι οποίες σας κάνουν και πιο καχύποπτους που όμως δε θέλετε να μιλήσετε σε κανέναν. Επαγγελματικά είστε έτοιμοι να δείξετε τις αντιρρήσεις σας!

Δίδυμοι
Επαναφέρετε θέματα στο προσκήνιο με δική σας πρωτοβουλία και θέτετε ερωτήσεις για τα επαγγελματικά σας οι οποίες είναι αόριστες και δε βοηθάνε στο να καταλήξετε κάπου συγκεκριμένα ή ξέρετε ότι εκ προοιμίου θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο. Παρόλα αυτά πιστεύετε ότι ένα στόχο πρέπει να τον κυνηγήσετε εκ νέου με μεγαλύτερο δυναμισμό και δεν είναι γιατί σας το επιβάλλει κανείς αλλά μόνοι σας… Ερωτικά έχετε κάτι στο μυαλό σας που σας δυσκολεύει να το ανακαλύψετε!

Καρκίνος
Ευτυχώς που ξέρετε να βάζετε όρια στην εργασία σας και να ξέρετε πότε πρέπει να σταματήσετε κάτι πριν εκτεθείτε και μάλιστα το κάνετε μετά από αρκετή σκέψη και ακόμα και αν κατά βάθος έχετε διαφορετική άποψη.. Ερωτικά είστε απότομοι και μάλλον δεν έχετε και λόγο να συμπεριφέρεστε με αυτόν τον τρόπο. Επαγγελματικά είστε απόλυτοι ότι κάτι πρέπει να γίνει τώρα!

Λέων
Είστε περίεργοι σήμερα και αυτό που σας κάνει να αγχώνεστε είναι ότι δεν μπορείτε να προσπεράσετε κάτι από το παρελθόν χωρίς να ασχοληθείτε εντατικά με αυτό, τουλάχιστον σε επίπεδο σκέψης… Ερωτικά θέλετε να προσπαθήσετε εκ νέου κάτι και μάλιστα με δική σας πρωτοβουλία. Επαγγελματικά είστε σε αναμονή για έναν τρόπο εκτέλεσης γιατί έχετε αλλάξει γνώμη!

ΠαρθένοςΕπανέρχονται οικογενειακά θέματα και παίρνουν μία τροπή που δεν μπορείτε να την ελέγξετε! Γι’ αυτό και θα χρειαστεί να ζητήσετε διευκρινίσεις που με δυσκολία θα τις λάβετε… Ερωτικά υπάρχει κάτι που δεν ξέρετε αλλά εσείς φαντάζεστε κάτι ακόμα χειρότερο από αυτό που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα… Επαγγελματικά έχετε αρχίσει και αγχώνεστε γιατί σας βάζουν δυσκολίες τεχνικής φύσης!

Ζυγός
Ευτυχώς εσείς έχετε καλή μνήμη και μπορείτε να θυμάστε τι έχετε πει και ειδικά αν θέλουν να σας μπερδέψουν έχετε τον τρόπο να αποδείξετε ότι έχετε πει διαφορετικά πράγματα…. Σήμερα να προσέχετε όταν οδηγείτε γιατί είστε λίγο αφηρημένοι! Ερωτικά σωστά μεταθέτετε κάτι για αργότερα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι προϊόν της απόλυτης επιθυμίας σας. Επαγγελματικά θεωρείτε ότι τρέχετε αδίκως!

Σκορπιός
Μία μέρα για εσάς με πολλή δουλειά αλλά όχι και τόσο συγκροτημένη ή σε μία ρέγουλα γιατί απλώς ασχολείστε με αυτά που προκύπτουν ξαφνικά και τελικά αφήνετε θέματα πίσω που θα δεν καταλαβαίνετε τη σημασία τους. Ερωτικά είστε σε μία ένταση και μάλιστα την προκαλείτε μόνοι σας λόγω της ανασφάλειας που νιώθετε… Επαγγελματικά έχετε ακολουθήσει έναν τρόπο που προς το παρόν σας δικαιώνει!

Τοξότης
Ξαφνικά θέλετε να πείτε πολλά και από την άλλη δεν ξέρετε τον αντίκτυπο που θα φτάσει και πως θα το διαχειριστείτε. Ερωτικά έχετε μία εσωτερική αναστάτωση που δεν μπορείτε να την αποδώσετε και αυτό σας κάνει αρκετά ανήσυχους έως και να ψάχνετε απεγνωσμένα μία εξήγηση που δεν ξέρετε πώς να την αποσπάσετε. Επαγγελματικά πρέπει να συζητήσετε κάτι εκτενώς!

Αιγόκερως
Μία μέρα που σας κάνει να αφήνετε την ουσία και να αναζητάτε έναν τρόπο περιφερειακό για να λύσετε το θέμα σας ή να εκφράσετε τους προβληματισμούς σας. Ερωτικά είστε εφησυχασμένοι ότι κάτι πάει καλά γιατί οι πληροφορίες που παίρνετε σας επιτρέπουν να σκέφτεστε έτσι…. Επαγγελματικά δεν φοβάστε να διαφωνήσετε με όποιες συνέπειες!

Υδροχόος
Είστε και εσείς που μερικές φορές επανέρχεστε και ειδικά όταν σας επιβάλλουν κάτι πεισμώνετε και ψάχνετε εναλλακτικές που τις οργανώνετε πρόχειρα αλλά και δεν ξέρετε τις συνέπειες. Έτσι λοιπόν σήμερα πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας γιατί μάλλον βιάζεστε πολύ και δεν μπορείτε να περιορίσετε τη φαντασία σας. Ερωτικά θέλετε να ζητήσετε μία εξήγηση και μία πειστική δικαιολογία για κάτι που σας βασανίζει εδώ και καιρό. Επαγγελματικά μην πιστεύετε ότι όλες οι διαδικασίες είναι ξεκαθαρισμένες!

Ιχθείς
Μία μέρα με δυσκολίες για εσάς και σωστά προβληματίζεστε για τα οικονομικά σας. Ένα ξαφνικό έξοδο σας ανατρέπει όλη την ισορροπία που θεωρητικά είχατε στο πορτοφόλι σας… Ερωτικά έχετε μία ανυπομονησία η οποία προέρχεται γιατί κάτι το θεωρείτε δεδομένο και τελικά ανατρέπεται. Επαγγελματικά σας υπενθυμίζουν κάτι που ήταν δική σας υποχρέωση να το θυμηθείτε μόνοι σας!

Πηγή: Astrologos.gr
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις