google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ζώδια Σαββατοκύριακου 18 & 19 Φεβρουαρίου: Τι σας ετοιμάζουν τα άστρα; - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ζώδια Σαββατοκύριακου 18 & 19 Φεβρουαρίου: Τι σας ετοιμάζουν τα άστρα;

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017


ΚΡΙΟΣ


«Απόψε φόρα τα καλά σου και για αγάπη ετοιμάσου, γιατί όπως φαίνεται θα γίνει μπέρδεμα», με αυτούς τους στίχους μπορώ να φωτογραφίσω καλύτερα το διήμερο αυτό για σένα. Η Σελήνη στον Τοξότη και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, διαμορφώνει ένα εξωστρεφές διήμερο, γεμάτο ενθουσιασμό και πάθος. Είναι από εκείνα τα σαββατοκύριακα που νιώθεις ανέμελα, αλλά και ερωτικά ταυτόχρονα. Ειδικά αν δε διαθέτεις μια σχέση, το λεκτικό παιχνίδι του φλερτ έρχεται να ανάψει τα αίματα και να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου. Τείνει να αποδειχθεί αυτό το διήμερο ως μια από τις καλύτερες ευκαιρίες για ερωτική αποκατάσταση, νομίζω δεν πρέπει να τη χάσεις με τίποτε.


ΤΑΥΡΟΣ


«Όνειρα, ταξίδεψα στα όνειρα.
Άγγιξα στα σύννεφα, τον ουρανό!» Με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Ιχθύες, νομίζω ότι αυτό το τραγούδι σε αντιπροσωπεύει απόλυτα αυτό το διήμερο και… όχι μόνο! Είναι ένα ονειρεμένο και γεμάτο φαντασία σαββατοκύριακο, επενδύεις σε κάτι σοβαρό και ώριμο στον ερωτικό τομέα και σίγουρα δεν αναζητάς απλά έναν ερωτικό σύντροφο, αλλά ένα συνοδοιπόρο στη ζωή. Επίσης, καλείσαι να κλείσεις έναν μεγάλο κύκλο στη ζωή σου, να βάλεις μια τελεία σε κάτι που δε σου αρέσει, ή να απαντήσεις (θετικά ή αρνητικά) σε κάτι που εδώ και καιρό εκκρεμεί και δε σε αφήνει να οργανώσεις το μέλλον που ονειρεύεσαι. Μιλάμε για ένα πολύ θετικό διήμερο και ειδικά στον ερωτικό τομέα, όπου θα δεις πολλά όνειρά σου να βγαίνουν αληθινά με πολύ εύκολο τρόπο.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Η Σελήνη κάνει ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με την Αφροδίτη και αυτό το σαββατοκύριακο θα σου αφιέρωνα τους εξής στίχους: «Γίνε μαζί μου παιδί και ό,τι σου λείπει, εγώ θα τρέξω παντού για να το βρω!» Έχεις σίγουρα μια παιδικότητα και μια αθωότητα, προσεγγίζεις τον έρωτα με ανάλαφρο τρόπο και δε διστάζεις να φλερτάρεις το άτομο που σου αρέσει. Στην περίπτωση που διαθέτεις μια σχέση, θα εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να δείξεις στον άνθρωπό σου πόσο πολύ τον αγαπάς. Σε διακρίνει μεγάλη εφευρετικότητα όσον αφορά στην ανανέωση του δεσμού και των συναισθημάτων σας. Θα κάνεις τα πάντα όχι για να αποδείξεις κάτι παραπάνω από αυτό που αισθάνεσαι, αλλά πιο πολύ για να δείξεις ότι είσαι ακόμη ερωτευμένος/η και ότι η φλόγα δεν έχει σβήσει.



KΑΡΚΙΝΟΣ


Με τον Ήλιο να περνά στους Ιχθύες, αντικρίζεις μια σπίθα ονείρου και σιγοτραγουδάς το «φτιάχνω έναν κόσμο σαν παραμύθι, ένα κομμάτι του είσαι και εσύ, κι άμα τον ψάξεις πίσω από τα αστέρια, θα βρεις για σένα κρατημένη μια ευχή». Είναι η πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, που κάνεις όνειρα για δυο. Μιλάμε, Καρκίνε μου, για ένα ερωτικό, αλλά και πολύ τρυφερό διήμερο, προσοχή, εδώ δεν μιλάμε για ανάγκη σωματικής επαφής αλλά τη δημιουργία μιας σωστής και πολύ ενδιαφέρουσας σχέσης που να έχει μέλλον και πορεία. Επίσης, αυτό το διήμερο έχεις αυξημένη διαίσθηση, πράγμα που σημαίνει ότι αν είσαι μόνος/η μπορείς να διακρίνεις ποιο είναι το σωστό άτομο για εσένα, ποιο θα σου άξιζε να σταθεί στο πλάι σου.


ΛΕΩΝ


Έχεις δυο σημαντικούς λόγους να χαίρεσαι αυτό το διήμερο, πρώτον η Σελήνη περνά στον Τοξότη και σε κάνει να έχεις μια ερωτική και παιχνιδιάρική διάθεση. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η Σελήνη κάνει ένα ιδιαίτερο τρίγωνο με την Αφροδίτη, που σε ευνοεί απόλυτα. Φέρνει ανεβασμένη διάθεση, μια δυνατή και ακατανίκητη έλξη μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με ένα άτομο, σε σημείο να μην μπορείς να ελέγξεις το πάθος σου και τον ερωτισμό σου. Είναι ένα από τα σαββατοκύριακα που καθορίζουν το μέλλον σου και το ερωτικό σου αύριο, μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει σήμερα και να έχει την πιο όμορφη εξέλιξη που προσδοκούσες ποτέ. «Σήμερα πρωτογνώρισα τη χαρά» σε βλέπω να τραγουδάς από έρωτα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Αγαπημένε μου Παρθένε, το σαββατοκύριακο αυτό έχεις μεγάλη ανάγκη να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Αντιμετώπισες μια δύσκολη και κουραστική εβδομάδα, είχε πολύ τρέξιμο η καθημερινότητά σου και πρέπει να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να ρίξεις τους τόνους. Για να συμβεί αυτό πιο εύκολα, θα ήταν πιο καλά να έχεις έναν άνθρωπο στο πλάι σου (ένα δεσμό) που να αφουγκραστεί την κατάσταση και να επιληφθεί του θέματος. Να σε βοηθήσει με το χάδι, μια καλή κουβέντα, με την περιποίηση και με την αγάπη του, να νιώσεις όσο καλύτερα μπορείς. Και σε ρωτώ: έχεις μια τέτοια σχέση; Έχεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου που να μην σου κάνει τα νεύρα… τσατάλια; Αν δεν έχεις, να θυμάσαι πως αυτό είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την επιλογή σου και αν έχεις, αλλά δεν είναι έτσι όπως ονειρευόσουν, κάνε κάτι για να αλλάξει άμεσα, γιατί δε θα βρίσκεις πουθενά ησυχία.



ΖΥΓΟΣ


Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη υπόσχεται αυτό το σαββατοκύριακο να σου φέρει πάθος, εξωστρέφεια και ενθουσιασμό στον έρωτα. Είτε διαθέτεις σχέση είτε όχι, τα θετικά στοιχεία που σου προσδίδει το τρίγωνο αυτό, είναι πολλά. Μπορείς να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει και θα εξελιχθεί σε παθιασμένη σχέση μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Αν έχεις μια σχέση, ένα γεγονός έρχεται να κάνει το δεσμό σου πιο δυνατό από ποτέ, να βγάλετε και οι δυο σας προς τα έξω τα αισθήματα και την αγάπη σας, χωρίς να έχετε τη διάθεση να κρύψετε κάτι. Ο εγωισμός δεν έχει καμία θέση στο δεσμό σου τώρα και μέσα στο διήμερο αυτό υπάρχει το ενδεχόμενο να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, αν δεν έχει συμβεί αυτό ακόμη.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ο Ήλιος περνά στον ονειροπόλο Ιχθύ και δημιουργεί ένα υπέροχο σκηνικό αυτό το σαββατοκύριακο για την ερωτική και αισθηματική σου ζωή. Κάνεις όνειρα, έχεις αλάνθαστο ένστικτο και μοιράζεσαι τα μελλοντικά σου σχέδια, που μετά από πολύ καιρό είναι πάρα πολλά. Ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία και νιώθεις ότι ζεις σε ένα παραμύθι. Αν οι συγκυρίες δε σου επέτρεπαν να έχεις μια σχέση το τελευταίο διάστημα, μέσα στο διήμερο αυτό οι πιθανότητες να αποκτήσεις έναν ουσιαστικό δεσμό είναι αυξημένες. Η επικοινωνία σου με ένα άτομο γίνεται με ιδιαίτερα τρυφερό τρόπο, δημιουργώντας πολλές ελπίδες για κάτι σταθερό και μόνιμο. Ανοίγεις τα χαρτιά σου από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας και δείχνεις με ξεκάθαρο τρόπο τι επιθυμείς από μια σχέση, βρίσκεις συνοδοιπόρο στη ζωή και τα όνειρά σου πραγματοποιούνται μέσα σε ένα μαγικό σαββατοκύριακο.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα κάνει ένα πολύ όμορφο και αισιόδοξο τρίγωνο με την Αφροδίτη. Αυτό σημαίνει πως έχεις έναν περίεργο, αλλά όχι άδικο ενθουσιασμό, ταυτόχρονα έχεις και μια περίεργη διαίσθηση ότι σε αγαπούν, σε νοιάζονται ή ένα άτομο είναι πολύ ερωτευμένο μαζί σου. Δεν κάνεις καθόλου λάθος που το πιστεύεις αυτό. Θα δεις πολλές και απόλυτα ορατές αποδείξεις θαυμασμού, δε χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να καταλάβεις ότι ένας άνθρωπος σε θέλει, είτε πρόκειται για γνωστό σου άτομο είτε όχι. Αυτό το διήμερο μια νέα ερωτική αρχή θα γίνει, ο κόσμος να χαλάσει. Μόνο μια χάρη θα σου ζητήσω: Βγες έξω όσο περισσότερο μπορείς, τόσα πάρτι θα γίνουν λόγω αποκριάς, όπως και να έχει στο σπίτι δεν πρέπει να μείνεις! Οκ;


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ο Ήλιος περνά στο ρομαντικό και ονειροπόλο Ιχθύ και αφήνεις πίσω σου (για καλό) τη λογική, που τόσο πολύ σε περιορίζει και σου δημιουργεί μεγάλη στασιμότητα στην αισθηματική σου ζωή. Είναι από εκείνα τα διήμερα που ονειρεύεσαι (ναι, εσύ, για εσένα μιλάω!) και κάνεις σχέδια για το μέλλον. Νοιώθεις την ανάγκη να ξεκινήσεις ένα σωστό και αληθινό έρωτα, είναι από εκείνες τις λίγες φορές που θέλεις να παρασυρθείς από το πάθος, να χάσεις τη λογική σου και να ζήσεις όμορφες στιγμές, χωρίς να περιορίζεσαι στα πρέπει. Ετοιμάσου για μια νέα και τρυφερή γνωριμία, που το χάδι και τα όμορφα λόγια, σε πείθουν ότι αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία χωρίς να το πολυσκεφτείς.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Για αυτό το σαββατοκύριακο σου έχω ευχάριστα νέα, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη φέρνει ψυχική ανάταση και αρκετή αισιοδοξία. Σαφέστατα και πρέπει να βγεις έξω, να είσαι ανάμεσα σε κόσμο και όταν αισθανθείς το φλερτ, να ανάψεις το πράσινο φως στο πρόσωπο αυτό, προκειμένου να δημιουργηθεί μια πολύ αξιόλογη σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς και πρέπει να δημιουργήσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου και αν νιώθεις ότι το τελευταίο διάστημα σε έχει παραμελήσει πολύ, είναι μια καλή αφορμή το διήμερο αυτό να τονώσεις τα αισθήματά σου και να εισπράξεις αγάπη και έρωτα. Έχει μια μεγάλη δύναμη αυτό το σαββατοκύριακο για την προσωπική σου ζωή, που πρέπει να την εκμεταλλευθείς με κάθε τρόπο. Περιμένω νέα σου και να είναι μόνο θετικά!


ΙΧΘΕΙΣ


Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου και από αυτό το σαββατοκύριακο αρχίζεις να κάνεις όνειρα και να τα υλοποιείς. Είναι από εκείνα τα διήμερα, που η διαίσθησή σου είναι πραγματικά αλάνθαστη στον ερωτικό τομέα. Αν δηλαδή αισθανθείς ότι ένα πρόσωπο σε θέλει και σε ποθεί, έξω δε θα πέφτεις, επίσης κάνεις όνειρα για σοβαρή σχέση και μόνιμες καταστάσεις. Είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα, αν διαθέτεις μια σχέση να την επισημοποιήσεις, να πέσει στο τραπέζι πρόταση για συμβίωση ή για να αισθανθείς την απόλυτη σιγουριά ότι ο άνθρωπος που έχεις στο πλάι σου σε αγαπά αληθινά. Τίποτε δεν εννοείται και έχεις ανάγκη από έμπρακτες αποδείξεις… Ε λοιπόν, θα τις έχεις!

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις