google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αφιέρωμα στους Ιχθείς, τους εκπροσώπους του Μαρτίου !! - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Αφιέρωμα στους Ιχθείς, τους εκπροσώπους του Μαρτίου !!

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017



Χαρούμενη Άνοιξη και Χρόνια Πολλά σε όλα τα ονειροπόλα Ψαράκια μας !!

Στα Ζώδια του Νερού ανήκουν ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθείς.


Σχηματίζουν Άξονες με τα Ζώδια της Γής, και εδώ ισχύει ότι και για τα Ζώδια που έχουν απέναντί τους.
Τα αντίθετα έλκονται, καθώς η Γή ποτίζεται απ’ το Νερό, και έτσι μπορεί να ευδοκιμήσει. Αυτή όμως η ανάγκη της Γής για να ξεδιψάσει, την κάνει πολλές φορές ευάλωτη. Δίνει δηλαδή πάρα πολλά για «λίγες σταγόνες νερό». Οπότε ο κίνδυνος που διατρέχει είναι, να «ξεβράσει» επάνω της η απέναντι πλευρά ότι την εμποδίζει για να φτάσει στα δικά της ζητούμενα.
Τότε είναι σαν να πλημμυρίζει η Γή με Νερό που δεν μπορεί να το απορροφήσει, και «αρρωσταίνει το χώμα» κάτω από αυτό. Γι’ αυτό άλλωστε λέγεται ότι αυτές οι ανθρώπινες σχέσεις, ενώ για ένα διάστημα φαίνονται να εξελίσσονται σε ιδανικές, στην συνέχεια το σκηνικό πιθανότατα να αλλάξει.


Ωστόσο στο σημείο αυτό συμπληρώνω ότι, όλα τα Ζώδια του Νερού, κρύβουν μέσα τους έναν χείμαρρο συναισθημάτων που έχουν ανάγκη κάπου να τα αποθέσουν, έτσι ώστε να μπορέσουν να εξελιχθούν, «να κολυμπούν στα βαθιά». Εκεί έρχονται σε αντίθεση με τα Ζώδια του Άξονα τους, καθώς τα Ζώδια της Γής είναι πιο πρακτικά και συντηρητικά – σταθερά στα ζητούμενα τους. Επομένως τα Ζώδια του Νερού χρειάζονται δίπλα τους άτομα που μπορούν «να συνταξιδεύουν μαζί τους επάνω στα πληθωρικά κύματα των συναισθημάτων τους».. ενώ τα Ζώδια της Γής, άτομα που «εξανεμίζουν τις ανασφάλειες τους». Βέβαια πάντα υπάρχει η εξαίρεση του κανόνα.


Ο Χαρακτήρας τους γενικότερα:


"Διαβάστε περισσότερα"...




_Ως Ζώδια του ΝΕΡΟΥ:
Είναι πολύπλοκος ο συναισθηματικός τους κόσμος. Βιώνουν πολύ πιο έντονα κάθε ευχάριστη αλλά και δυσάρεστη στιγμή. Η απογοήτευση τους τρομάζει, γι αυτό και δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα. Τότε είναι που βυθίζονται στον δικό τους ονειροπόλο κόσμο. Όσον αφορά τις αλλαγές, ή αποφάσεις σχετικά με το επόμενο βήμα στην σχέση.. όπως και την αποχώρηση τους από αυτήν.. θέλουν τον δικό τους χρόνο για να υιοθετήσουν πρώτα την ιδέα. Τούτο διότι επίσης δυσκολεύονται να ισορροπήσουν το συναίσθημα με την ψυχρή λογική. Είναι από τα ζώδια που τους γεννιούνται εύκολα ενοχές, γι αυτό κι αποχωρούν από μια σχέση μόνο εάν απογοητευτούν τρομερά, ή δεχτούν πίεση για κάτι που χαλάει το όνειρο τους. Βιώνουν με πολλά ψυχοφθόρα σκαμπανεβάσματα το τέλος της σχέσης, και έτσι στην συνέχεια ξεπερνούν πιο γρήγορα τον χωρισμό.
Μην ελπίζετε σε επανασύνδεση αν ξεπεράσουν την ιδέα του χωρισμού, ή ερωτευτούν άλλο πρόσωπο. Πιθανότητες υπάρχουν μόνο εάν οι ίδιοι έχουν πράξει μεγάλα λάθη.. και αυτό.. μόνο μέσα στο χρονικό διάστημα που ακόμη νιώθουν ενοχές !!.


*ΑΦΙΕΡΩΜΑ στους ΙΧΘΕΙΣ 20.02 – 20.03*


*Σημειώστε ότι σχηματίζετε Άξονα με την Παρθένο, και οι Κυβερνήτες σας είναι:
*ΠΑΡΘΕΝΟΣ = προστάτης της ο ΕΡΜΗΣ, ο αγγελιοφόρος αλλά και ο αρχειοθέτης του παρελθόντος.
*ΙΧΘΕΙΣ = ο ΔΙΑΣ .. και ο θεός του υγρού στοιχείου ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ


Δεν είναι τυχαίο που τα Ζώδια είναι 12 όπως και οι μήνες του χρόνου, ο Κύκλος του Χρόνου. Μάλιστα σύμφωνα με την αρχαιοελληνική Αστρολογία, κάθε ολόκληρος μήνας εκπροσωπείται από ένα Ζώδιο, του οποίου ο ρόλος είναι ανάλογος με την εποχή του χρόνου στην οποία ανήκει. Δηλαδή, ο κάθε Αστερισμός φωτογραφίζει ένα βασικό στάδιο της ζωής μας, απ’ την γέννηση μας έως το τέλος μας. Οπότε, αφού ο Ζωδιακός Κύκλος αρχίζει τον Απρίλιο (με τον μήνα του Κριού), δεν είναι δύσκολο να ανακαλύψουμε τον δικό μας ρόλο μέσα στον Ζωδιακό Κύκλο.


Οι Ιχθείς ανήκουν στα διπλά Ζώδια, όπως ο Ζυγός και οι Δίδυμοι, αλλά είναι λανθασμένη η φήμη ότι έχουν διπλή προσωπικότητα, ή ότι διχάζονται συχνά – πυκνά. Απλά ο χαρακτήρας των διπλών Ζωδίων φωτογραφίζει τις δύο όψεις του νομίσματος.. που στην περίπτωση των Ιχθύων, όταν γίνεται αφόρητη η σκληρή πραγματικότητα, μας παρηγορεί το όνειρο που την ομορφαίνει.


Πράγματι .. ο κάθε Αστερισμός είναι ένας κρίκος της αλυσίδας όλων των φάσεων της ζωής μας, αλλά και ταυτόχρονα αντιπροσωπεύει και ένα κομμάτι του χαρακτήρα του κάθε ατόμου – ανθρώπου. Όλοι μας κρύβουμε μέσα μας και ένα «σκοτεινό κομμάτι του εαυτού μας», το οποίο θα εκδηλωθεί όταν προκύψει ανάγκη να υπερασπιστούμε την ζωή μας, ή να παλέψουμε για την επιβίωση μας. Όλοι μας έχουμε τις απρόβλεπτες αντιδράσεις μας. Και όλοι μας ανάλογα με την στιγμή, γινόμαστε ειλικρινείς ή υποκριτές – εκδηλωτικοί ή μυστικοπαθείς – συναισθηματικοί ή παγερά αδιάφοροι κ.λ.π – κ.λ.π.. με την διαφορά ότι κάθε Αστερισμός εκπέμπει πολύ πιο έντονα κάποια χαρακτηριστικά, που αυτά είναι αμυδρά στους υπόλοιπους Αστερισμούς.
Η εξέλιξη λοιπόν του ανθρώπινου είδους επάνω στην Γή, οφείλεται στην διαφορετικότητα που παρουσιάζουν τα Ζώδια, καθώς όλα μαζί συμπληρώνουν τα απαιτούμενα στοιχεία που καλλιεργούν την ικανότητα της ευρηματικότητας για τους τρόπους της επιβίωσης μας επάνω στην Γή, όπως και την απαιτούμενη μεταξύ μας έλξη, για να είναι εφικτή η συνύπαρξη μας.
Επομένως.. όλοι μας κρύβουμε μέσα μας ένα ονειροπόλο Ψαράκι !!.


**Οι ΙΧΘΕΙΣ εκπροσωπούν τον Μάρτιο, όπου αναμένουμε τους ανθούς της Άνοιξης. Αυτό σημαίνει = Φάση της ζωής μας που καλούμαστε να ανοιχτούμε σε πελάγη και να βιώσουμε όλα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα, αλλά ωστόσο μας τρομάζει το άγνωστο και η όποια τυχών απογοήτευση. Τότε, ενώ τα όνειρα μας, μας κρατούν ξύπνιους τις νύχτες.. κάθε αυγή τα αναβάλουμε για αύριο. Άλλοτε η αναμονή της κατάλληλης στιγμής μας ανταμείβει, κι άλλοτε λόγω ονειροπόλησης χάνουμε την αίσθηση του χρόνου που τρέχει. Είναι λοιπόν μια φάση της ζωής, που θέλει ιδιαίτερη προσοχή.


_ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ οι ΙΧΘΕΙΣ ως Ζώδιο του Νερού:


Είναι από τα διπλά Ζώδια. Γι αυτό ενώ αποζητά τον τέλειο έρωτα που ζεί στην φαντασία του, παράλληλα θέλει να ξέρει στις σχέσεις του, ποια είναι η πραγματικότητα. Δεν εκδηλώνεται έντονα, αλλά τα βιώνει όλα πολύ έντονα. Δεν λέει πολλά (σιωπή ιχθύος) για ότι αφορά τον εσωτερικό του κόσμο και τα αισθήματα του.. αλλά τα εκδηλώνει με πολλούς τρόπους.. και κυρίως με την γλώσσα του σώματος. Μένει μέσα στην σχέση όσο δεν θα του ταράξει τα ήρεμα νερά του και του επιτρέπει να βιώνει τον έρωτα με τον δικό του τρόπο. Φεύγει από αυτήν μόνο εάν νιώσει ότι ο έρωτας απομακρύνεται, ή εάν δεν γίνονται κατανοητές οι βαθύτερες συναισθηματικές του ανάγκες. Τότε το αμίλητο γλυκό ψαράκι.. γίνετε καρχαρίας.
Τι πρέπει να προσέξετε: Μην αμφισβητήσετε ποτέ τα συναισθήματα του. Κατά την εποχή που τα λέει και τα δείχνει.. τα εννοεί. Μην φέρετε το ψαράκι ποτέ σε επαφή με μία σκληρή πραγματικότητα, εάν προηγουμένως δεν τον/την έχετε προετοιμάσει !!.



https://psychologyastrology.blogspot.gr


 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις