google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 22/11 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 22/11

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016




Οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Κριός
Είστε έτοιμοι για μεγάλα πράγματα και αν έχετε και δυνάμεις να σας βοηθάνε τότε τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα! Αυτό που σας χρειάζεται είναι και περισσότερη αναγνώριση για να έχετε και περισσότερα κίνητρα… Ερωτικά υπάρχουν σημεία τα οποία θέλουν διευκρινήσεις και είναι ζωτικής σημασίας και όχι επιφανειακά… Επαγγελματικά, όλο και καλύτερα αν και οι υπερβολές είναι το χαρακτηριστικό σας!

Ταύρος

Μέρα με αρκετά πιο ερωτική διάθεση και φυσικά μεταβαλλόμενη διάθεση που όμως είναι καθαρά δική σας υπόθεση… Σε τίποτα δε σας φταίνε οι άλλοι, αλλά εσείς που σκέφτεστε πολύπλοκα και αλλοπρόσαλλα. Πάντως όλο και καλύτερα θα βρείτε τις ισορροπίες σας από το απόγευμα και μετά. Επαγγελματικά νιώθετε εξαντλημένοι αλλά και αυτό δεν πειράζει αν ξέρετε ότι θα τελειώσει!

Δίδυμοι
Μέρα που τελικά απορείτε με την υπομονή σας γιατί δείχνετε προσοχή σε πράγματα που μπορείτε να τα αναθέσετε σε άλλους και φυσικά δε θα το κάνετε… Ερωτικά τα πράγματα έχουν αρχίσει και σας προβληματίζουν αφού εστιάζετε σε λάθος προτεραιότητες και δίνετε και πολύ χρόνο αλλά και ενέργεια! Επαγγελματικά ασχοληθείτε πιο σχολαστικά με αυτά που σας δίνουν χρήμα και μάλιστα γρήγορο!

Καρκίνος
Εύκολα παρασύρεστε σήμερα και σε λεκτικές παρασπονδίες τις οποίες είναι και δύσκολο να τις αποφύγετε και να τους δώσετε και μεγάλες διαστάσεις και ίσως και να γίνετε λίγο άδικοι… Ερωτικά όμως ξέρουν να σας επαναφέρουν στην τάξη και να σας κάνουν να δείτε τη δική τους αλήθεια ως τη μόνη αλήθεια… Επαγγελματικά είστε αυτοί που θα κάνετε μία συναρπαστική διαφορά που θα έχει ενδιαφέρον!

Λέων
Είστε πολύ πιο δημιουργικοί αλλά και πιο αισιόδοξοι σε όλα τα επίπεδα! Βγαίνετε από μία σκοτεινή προσέγγιση η οποία δε σας επέτρεπε να εκδηλωθείτε… Μάλιστα τελευταία το είχατε σχεδόν παρακάνει και είχατε απομονωθεί. Ερωτικά υπάρχουν καλύτερα πράγματα να σκεφτείτε και πολύ περισσότερα να κάνετε αν ο στόχος σας είναι χαρά και αισιοδοξία. Επαγγελματικά είστε τόσο σίγουροι ότι θέλετε γρήγορες εξελίξεις και πόσο σας εκνευρίζει όταν δε συγχρονίζεστε!

Παρθένος
Είστε πολύ καλύτερα σήμερα και όσο και να μην το πιστεύετε θα δείτε ότι μόνοι σας μπορείτε να φτιάξετε τη διάθεσή σας! Αρχικά πρέπει να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας… Κατά δεύτερον πρέπει να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση… Ερωτικά, μην περιμένετε να φτιάξουν όλα με ένα μαγικό ραβδάκι, εκτός αν σας αρέσει να ζείτε με ψευδαισθήσεις… Επαγγελματικά, όλο και περισσότερο μπερδεύετε ένα κουβάρι που θέλει από εσάς τη λύση!

Ζυγός
Καλύτερα να είστε σκεπτικοί αλλά όταν χάνεστε και μένετε εγκλωβισμένοι στις σκέψεις σας τότε είναι πρόβλημα που σας περιορίζει και στα επαγγελματικά σας ενώ έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε… Ερωτικά τα πράγματα αλλάζουν πολύ πιο εύκολα από όσο νομίζετε, γιατί έχετε και το χάρισμα της επικοινωνίας που όμως πρέπει να ξέρετε τι δεν πρέπει να λέτε. Επαγγελματικά μία λύση σας ταλαιπωρεί, κυρίως όταν δεν την έχετε ολοκληρώσει!

Σκορπιός
Μία μέρα που σας φεύγει ο Ήλιος για να τονώσει λίγο τα οικονομικά σας αλλά και τον τρόπο που κατοχυρώνετε αυτά που σας ανήκουν! Ερωτικά όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα αν και εσείς τους δώσετε μεγαλύτερη έμφαση και δεν περιορίζετε την δράση σας αλλά κυρίως όταν δίνετε προτεραιότητα στις θετικές σκέψεις που όμως να ξέρετε να τις υλοποιείτε κιόλας… Επαγγελματικά, δεν πειράζει αν προς το παρόν όλα είναι σε στάδιο προετοιμασίας!

Τοξότης
Είστε από τους τυχερούς σε ένα γενικότερο πλάνο και όχι ειδικά και θα το καταλάβετε σταδιακά γιατί προς το παρόν χάνεστε στις αναζητήσεις σας και στον τρόπο που αντιδράτε… Τώρα θα μπορείτε να βάλετε τα γεγονότα σε μία πορεία η οποία θα είναι σημαντική για να την αντιμετωπίσετε. Ερωτικά είναι καλύτερα να συνεννοείστε ακόμα και αν αυτό τώρα σας μοιάζει δύσκολο. Επαγγελματικά μην πιστεύετε ότι κάτι υλοποιείται τόσο εύκολα!

Αιγόκερως
Μία μέρα με αρκετή φιλοσοφία και μακρόσυρτες συζητήσεις που σας κουράζουν μεν αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να τις αποφύγετε… Ερωτικά ξέρετε ότι είστε στο κέντρο των εξελίξεων οπότε δεν ανησυχείτε και προσπαθείτε να πάρετε τον χρόνο σας. Βασικά αυτό που δε σας αγχώνει είναι ο χρόνος. Γι’ αυτό και δεν κάνετε παράτολμες κινήσεις… Επαγγελματικά, είστε πιο σίγουροι ότι πρέπει να σπρώξετε τα πράγματα!

Υδροχόος
Μέρα που θέλετε να κινηθείτε στην αφάνεια και αυτό που σας αρέσει είναι να κρατάτε μυστικά που όμως αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο να σας συμβεί… Ερωτικά έχετε αρκετά ζητήματα στον αέρα και αυτός ο αέρας τώρα πια αρχίζει και σας γίνεται πολύ ενοχλητικός. Βέβαια ξέρετε ότι αυτό δε θα ξεπεραστεί χωρίς να κάνετε κάτι που θα δώσει σπουδαίες διαστάσεις και σημαντικές αλλαγές. Επαγγελματικά τώρα ξέρετε ότι το συμφέρον σας δεν βρίσκεται σε κάτι μεμονωμένο!

Ιχθείς
Μέρα που έχετε δίκιο να σκέφτεστε ή σωστότερα να ξανασκέφτεστε κάποια πράγματα και ακόμα και αν τα εκτελέσετε να θυμάστε ότι αυτό δεν είναι και σωστό ή ότι δε θα έχει συνέπειες. Αν πρέπει να κάνετε και κάτι ουσιαστικής σημασίας σχεδόν θα το εκτελέσετε μηχανικά και εντελώς σε φάση διεκπεραίωσης… Ερωτικά, έχετε δεύτερες σκέψεις οι οποίες δε σας βοηθάνε να έρθετε σε μία ισορροπία… Επαγγελματικά, είστε πιο σίγουροι για τις επιλογές σας όταν όμως δεν αφορά αποκλειστικά εσάς!

Πηγή:astrologos.gr
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις