google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αυτά είναι τα 8 χαρακτηριστικά των Σκορπιών που τους κάνουν απλά… ακαταμάχητους! - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Αυτά είναι τα 8 χαρακτηριστικά των Σκορπιών που τους κάνουν απλά… ακαταμάχητους!

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό συναντώντας έναν Σκορπιό είναι η λέξη μυστήριο. Οι Σκορπιοί έχουν τα δικά τους σκοτεινά μυστικά και δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να τα μάθεις, εκτός κι αν αποφασίσουν εκείνοι να σου ανοιχτούν. Είναι με σιγουριά το πιο δυναμικό ζώδιο. Δεν τα παρατάνε εύκολα κι είναι απόλυτα πιστοί.



Μιας που θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους, θα την έχεις για πάντα. Δεν λένε ποτέ ψέματα, όμως είναι πολύ δύσκολο να τους αποκρυπτογραφήσεις εντελώς. Εκεί που λες ότι πλέον αισίως γνωρίζεις όλες τις πτυχές ενός Σκορπιού, εκείνος εμφανίζει κάποια καινούρια χαρακτηριστικά που δεν είχες ιδέα ότι μπορεί να έχει.

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχεις υπόψιν σου αν συναντήσεις έναν Σκορπιό:

#1 Είναι το πιο σέξι και γεμάτο αυτοπεποίθηση ζώδιο.

Ένας Σκορπιός μπορεί να ξεχωρίσει σε ένα δωμάτιο γεμάτο από άγνωστο κόσμο, μόνο και μόνο λόγω της γοητείας του. Αν λοιπόν πέσεις πάνω σε κάποιον που θα σε ιντριγκάρει και θα σου δημιουργήσει περίπλοκες και παράξενες σκέψεις, κατά πάσα πιθανότητα είναι Σκορπιός.

Δείτε επίσης: Χώρισε ο Ομπάμα πριν έρθει στην Ελλάδα; Γιατί δεν φορούσε βέρα κατά την επίσκεψή στην χώρα μας;

Image result for σκορπιοί

#2 Ζηλεύουν σαν τρελοί.


Ό,τι χειρότερο μπορείς να αντιμετωπίσεις σε μία σχέση. Άσε που είναι και πολύ κτητικοί. Μην κι αντιληφθούν το παραμικρό ψήγμα φλερτ και πεσίματος από άλλον, εκεί κατευθείαν να πέσουν πάνω σου να σε φάνε, χωρίς καν να σε ακούσουν μάλιστα.

#3 Δεν αγαπούν εύκολα, αλλά αν αγαπήσουν δεν υπάρχει γυρισμός.

Άπαξ και σε παρατηρήσει και σου δώσει σημασία, θα πάθει εμμονή μαζί σου και θα θελήσει να σε αποκτήσει. Και πίστεψέ με, θα τα καταφέρει. Πάντα τα καταφέρνει!

#4 Δεν υπάρχει πιο πιστό ζώδιο.

Από την στιγμή που θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την αφοσίωσή του, δεν θα σε προδώσει ποτέ. Αν όμως τον φτάσεις στα όριά του, θα εξαφανιστεί και θα είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ.

#5 Τα μυστικά παραμένουν μυστικά.

Είναι πολύ μυστικοπαθής. Μη διστάσεις να του εμπιστευτείς πράγματα που αφορούν εσένα ή άλλους. Δεν πρόκειται να τα πει πουθενά. Είναι ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσες να έχεις.

Δείτε επίσης: Μεγάλη αποκάλυψη: Γι' αυτό εξαφανίστηκε η μοιραία πτήση της Malaysia Airlines! Η ηρωική πράξη του πιλότου!

Image result for σκορπιοί

#6 Είναι πολύ σεξουαλικό ζώδιο.

Η σεξουαλικότητα είναι από τα πιο χαρακτηριστικά του προσόντα. Για έναν Σκορπιό, η αγάπη μπορεί να είναι παθιασμένη
 κυρίως μέσα από τη σεξουαλική ένταση. Ένας Σκορπιός χωρίς σωματική οικειότητα είναι σαν το ψάρι έξω από το νερό.

#7 Τους αρέσει η κυριαρχία.

Αν ένας Σκορπιός θέλει να καταφέρει ή να αποκτήσει κάτι, θα το κυνηγήσει άνευ όρων. Του αρέσει να έχει τον έλεγχο και κατά συνέπεια, σιχαίνεται να γίνεται υποχείριο άλλων.

#8 Αγαπούν τους εχθρούς τους.

Είναι το πιο δυναμικό ζώδιο που θα συναντήσεις κι εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη ευχέρεια να σε χειραγωγήσει χωρίς καν να το καταλάβεις. Πρόσεχε λοιπόν τα νώτα σου τόσο, ώστε να μην διασταυρωθούν με τα δικά του.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις